در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع نان خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم روش تهیه نان فلفلی را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


⁩موادلازم برای خمیر :

آب ولرم ۲ پ    شکر ۱ ق م   نمک ۱ ق م    روغن مایع ۱,۴ پ    آرد ۶ پ (پیمانه: ۲۲۰ میلی لیتر) ⁦    خمیر مایه ۱ ق م سرخالی.

موادلازم برای رویه
رب فلفل شیرین ۸ ق م    ⁩رب فلفل تند ۲ ق غ⁦   پیاز ۴ عدد متوسط  ⁩ پنیر لور ترکیه (یا پنیر خانگی بدون نمک)   پودر آویشن ۳ ق غ سرخالی  ⁩روغن زیتون ۱ پ سرخالی  گشنیزبه دلخاه ۱,۵ ق غ  ⁩سیاه دانه برای رویه

⁦⁩طرزتهیه
برای خمیر در ظرفی آب و شکر و نمک رو ریخته مخلوط کنید آرد و خمیر مایه رو هم اضافه کرده مخلوط کنید و ورز دهید و خمیر رو خوب بپوشونید در محیطی گرم استراحت دهید تا حجمش چند برابر شود، برای رویه خمیر پیاز رو ریز خرد کنید و به اون رب و روغن زیتون پنیر و گشنیز رو اضافه کنید مخلوط کنید، و خمیرتون رو در سطح مورد نظر گذاشته (در اینجا ۱۰ عدد خمیر کوچیک و ۱۸ عدد خمیر بزرگ به دست اوردم) با فاصله خمیر هارو بچینید و روش دستمال پهن کنید از اولین خمیر شروع کنید با وردنه باز کردن هی ارد پاشی کنید خمیر نازک گرد باشه و روش مواد فلفلی رو با قاشق بریزید خیلی زیاد نریزید روش نریزید با قاشق صااف و یکدست کنید روش سیاه دانه و اویشن بریزید فر رو از قبل گرم کنید و با دمای ۲۰۰ درجه در فر ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بپزید و بعد از پخت روی نون رو با دستمال بپوشونید و برای هر سری که پخته شد نون قبلی رو از زیر دستمال بردارید و به جاش نون تازه پخته شده رو بذارید این مراحل رو تکرار کنید. 

منبع: turk yemek tarifleri

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.