به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، رضا بامری معاون پرورشی و فرهنگی ادارهکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در نشست خبری با اصحاب رسانه سیستان و بلوچستان گسترش نرخ پوشش کانون یاریگران زندگی در مدارس، ارتقای کیفیت برنامه و هویت بخشی و شبکه سازی را از اهداف اختصاصی اجرای این طرح عنوان کرد و اظهارداشت: این طرح مهم ملی با مشارکت ستاد مبارزه با موادمخدر از سال تحصیلی ۹۸ - ۹۹ در این استان اجرایی شده است.
او مهمترین هدف این طرح را همافزایی ظرفیت مدارس بویژه تشکلهای رسمی و غیررسمی برای پیشگیری، کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی دانشآموزان، ترویج نهضت فرهنگی و اجتماعی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، گسترش فعالیتهای جامع محور در کانون یاریگران زندگی و توانمندسازی گروه و تشکلهای دانشآموزی با استفاده از ظرفیت همسالان ذکر کرد.
معاون پرورشی و فرهنگی ادارهکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: در این راستا ۳۲ کانون یارگیران زندگی در حوزه تحت پوشش ادارات آموزش و پرورش استان تشکیل شده است.
او با بیان اینکه در قالب این طرح مباحث آموزشی، ترویجی و مداخلهای مورد توجه قرار دارد افزود: بیشتر اقدامات برای مصرف مواد مخدر و اعتیاد به صورت مستقیم انجام میشد، اما طرح یارگران زندگی با آموزش و برنامهریزی غیرمستقیم با استفاده از ظرفیت همسالان، فعالیتهای داوطلب و نقش پذیری دانشآموزان در کنار حمایت و مشارکت ذی نفعان محلی از جمله خانوادهها و کارکنان مدرسه دنبال میشود.
بامری بیان کرد: کانونهای یاریگران زندگی سال گذشته به صورت حضوری شکل گرفت و امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا و جلوگیری از تجمعات انسانی به صورت غیر حضوری و در بستر شبکه شاد به فعالیت خود ادامه میدهد.
او با بیان اینکه مصرف موادمخدر یکی از مهمترین آسیبهای اجتماعی در دوره کنونی محسوب میشود که بیش از همه جوانان و دانشآموزان در معرض این آسیب قرار گرفتهاند، تاکید کرد: با توجه به اهمیت آگاهی دادن به دانشآموزان و خانوادهها این طرح مهم در استان اجرایی شده تا شاهد کاهش خطر پذیری کودکان و نوجوانان از آسیبهای اجتماعی باشیم.
انتهای پیام/گ