به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم روش تهیه پارفه آلبالو را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
مواد لازم:
٢لیوان شیر
١پاکت کرم شانتی
١کاسه آلبالو
١پاکت ژله آلبالو
١بسته بیسکویت یولاف دار (جو دوسر) (یا ساقه طلایی)
شکلات چیپسی میزان دلخواه
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
ژله آلبالو رو با دو لیوان آب داغ حل کنید.
شیر و کرم شانتی رو با همزن بزنید.
آلبالو رو با میکسرمیکس کنید و ژله و کرم شانتی رو اضافه کنید.
بیسکویتها رو داخلش خرد کنید.
داخل قالبتون سفلون بکشید و مواد رو داخلش بریزید و روش رو با سفلون بپوشونید. چند ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
منبع: شکموها
انتهای پیام/