به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم روش تهیه کوکی پسته شکلاتی را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۱۲ کوکی:
• نصف فنجان کره ذوب شده (۱۱۳ گرم)
• نصف فنجان شکر (۱۰۰ گرم)
• ۱/۸ فنجان شکر قهوهای (۲۵ گرم)
• ۱ عدد تخم مرغ بزرگ
• ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
• ۱ + ۳/۸ فنجان آرد همه منظوره (۱۶۵ گرم)
• پسته ۳/۴ فنجان پسته پودر شده (۱۰۰ گرم)
• ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک
• چیپس شکلات نیمه شیرین ¾ فنجان یا شکلات خرد شده (۱۲۷ گرم)
• ۱/۲ فنجان پسته شور، خرد شده (۶۵ گرم)
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
۱. فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید.
۲ سینی مخصوص فر رو با کاغذ مخصوص بپوشونید و کنار بذارید.
۳. تویه کاسه بزرگ، با استفاده از یک همزن دستی یا همزن استندی با سری لیسک، کره و شکر را با سرعت متوسط هم بزنید تا ترکیب بشن (حدود ۱ دقیقه). تخم مرغ و وانیل رو اضافه و هم بزنید تا ترکیب شن. آرد، پسته، بیکینگ پودر و نمک را هم بزنید تا زمانی که ترکیب شوند. شکلات و پسته خرد شده را اضافه کنید. در هیچ مرحلهای بیش از حد هم نزنید.
۴. توپهای خمیر کوکی را گرد کنید و ۶ کوکی را روی یک سینی پخت با فاصله حدود ۲-۳ اینچ از هم بزارید. مطمئن شید ۱۲ کوکی یکسان از خمیرتون در اوردین. سینی رو تو فر بزارید وحدود ۱۰-۱۱ دقیقه بپزید.
وقتی روی کوکی پفی و خشک به نظر رسید، از فر خارج کنید. بذارید حدود ۵ دقیقه خنک شه تا به اندازه کافی سفت شه بعد جابجاشون کنید. کوکیها را به یه قفسه خنک کننده منتقل کنید و بذارید کاملا خنک شن. کوکیها تا ۴ روز در یک ظرف دربسته تو دمای اتاق تازه میمونه.
منبع:شکمو
انتهای پیام/