مریم صبوری کارشناس محیط زیست در گفتوگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به حضور مردم در حفظ محیط زیست اظهار کرد: مردم باید حافظ محیط زیست باشند، چراکه نگهداری از محیط زیست بدون همراهی مردم امکان پذیر نیست و نمیتوان کاری را از پیش برد، زیرا حل بسیاری از مشکلات در گرو همین آگاهی و همراهی جامعه محلی است.
او افزود: سمنهایی وجود دارند که تعداد آنها محدود است و سازمان محیط زیست و مردم باید برای افزایش این سمنها برنامههایی را تدوین کنند.
صبوری با اشاره به اینکه بیش از هزار سمن در ایران برای حفظ محیط زیست وجود دارد، گفت: نهادها و سازمانهای متولی باید سمنها را به عنوان همراه محیط زیست بپذیرند و به آنها اجازه فعالیت دهند و مانع فعالیت آنها نشوند.
او افزود: باید اجازه دهیم فرزندانمان از کودکی با این مفاهیم آشنا شود، در این صورت است که میتوانیم به آینده محیط زیست امیدوار باشیم.
این کارشناس محیط زیست درباره مخاطرات پلاستیک برای محیط زیست گفت: یکی از نکاتی که ما باید از کودکی به فرزندانمان یاد دهیم این است که برای آنان اسباب بازیهای پلاستیکی خریداری نکنیم، زیرا لوازم میتواند آسیبهای زیادی را به محیط زیست وارد کند.
صبوری با اشاره به اینکه ۹۰ درصد اسباببازیهای موجود در سراسر دنیا پلاستیکی هستند، تصریح کرد: سالانه بیش از صدها هزار تن اسباب بازی پلاستیکی تولید و توزیع میشود که میتواند برای محیط زیست مخاطرات فراوانی را به همراه داشته باشد.
این کارشناس محیط زیست گفت: اسباب بازیهای پلاستیکی یکی از مشکلهای محیطزیستی مهم دنیای حاضر هستند و اگر بخواهیم فرزندانی حساس به سرنوشت محیطزیست و آشنا با توسعه پایدار تربیت کنیم، لازم است برای این مشکل فکری بیاندیشیم.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/