به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با تشریح فعالیتهای زیرساختی در بخش توسعه ارتباطات روستایی استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: با کمک و حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از محل طرح USO، توسعه شبکه ملی اطلاعات و توسعه ارتباطات تلفن ثابت و دیتا از طریق ۱۱۹۷ کیلومتر فیبرکشی، به عنوان یکی از اولویتهای مهم در خصوص محرومیت زدایی و گسترش عدالت ارتباطی در این استان تعریف شده که در سه مرحله انجام میشود.
مجید سلطانی ضمن اعلام مطلب فوق بیان کرد: شرکت مخابرات ایران با فعالیتهای گسترده در استان سیستان و بلوچستان، توسعه شبکه ملی اطلاعات و برقراری ارتباطات تلفن ثابت و اینترنت در روستاهای این استان، به عنوان یکی از مهمترین اولویتها با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تعریف شده و در حال اجرا و پیاده سازی طرحهای ارتباطی این استان است.
وی افزود: بر اساس فعالیتهای برنامه ریزی شده، شرکت مخابرات ایران در سه مرحله مجموعا اجرای ۱۱۹۷ کیلومتر فیبر از محل اعتبارات خدمات عمومی اجباری (USO) و همچنین اعتبارات و منابع و زیرساختهای موجود شرکت مخابرات ایران را برای استان سیستان و بلوچستان طراحی نموده که به مرور انجام و اجرایی میشود. ضمن اینکه همزمان با اجرای فیبر، شبکه انتقال استان هم جهت پوشش و رفع نیاز سرویسهای ثابت و اپراتورهای سیار توسعه داده میشود.
سلطانی همچنین خاطرنشان کرد: شرکت مخابرات ایران اجرای ۱۱۹۷ کیلومتر فیبر نوری را با همکاری قرارگاه خاتم الانبیا (ص) به منظور توسعه پوشش ارتباطی انجام میدهد که در اولویت اول، ۶۶۴ کیلومتر فیبر در این استان اجرا خواهد شد. در مرحله دوم، در ۷ مسیر، ۴۱۷ کیلومتر و در اولویت سوم در ۷ مسیر ۱۱۶ کیلومتر فیبرکشی انجام میشود.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: در کنار این فعالیت ها، برای اینکه مسیرهای فیبر پایدار مانده و با خرابی احتمالی در یک مسیر، ارتباطات شهری و روستایی همچنان برقرار و پایدار بماند، طرحی تهیه شده که در شهرها و شهرستانهای مشمول پروژه، با طراحی مسیر پشتیبان، ارتباطاتی پایدار و بدون قطعی داشته باشیم.
وی افزود: همچنین، ۶۹ روستا در استان سیستان و بلوچستان که بالای ۵۰۰ خانوار هستند با کمک وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از محل طرح uso و همچنین با استفاده از زیرساختهای موجود استان، از طریق فناوری جدید FTTX دارای تلفن شده و به این ترتیب به شبکه ملی اطلاعات متصل میشوند. با اجرا و پیاده سازی کامل این طرح، میزان ۱۱۹۷ کیلومتر فیبر در استان اجرا و همچنین با توسعه شبکه انتقال توسط شرکت مخابرات ایران در سطح استان، سایتهای جدید و موجود اپراتورهای سیار فعال در منطقه به این شبکه بزرگ متصل و پوشش ارتباطی توسط اپراتورهای سیار در روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان ایجاد شده و به شبکه ملی اطلاعات متصل میشوند. ضمنا برخی از روستاهای زیر ۲۰ خانوار نیز با هم پوشانی سایتهای همراه، دارای ارتباط با شبکه ملی اطلاعات میشوند.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: در ایام سفر مهندس جهرمی وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات به استان سیستان و بلوچستان، به اتفاق کارکنان مخابرات منطقه و هماهنگی بخش ستادی، از عملیات اجرایی برقراری ارتباط در روستاهای شهرستانهای زاهدان، هیرمند، هامون، زابل، دلگان، سراوان، چابهار و فنوج بازدید به عمل آمده و عملیات تکمیل ارتباطات مخابراتی این مناطق در حال اجرا است.
گفتنی است در حین این سفر، اقدامات و تصمیم گیریهای انجام شده، به کمیتهای در اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات این استان ارجاع داده شده و نشستی به ریاست آذری جهرمی تشکیل شد که در این نشست، مشکلات ارتباطی استان به طور کامل احصا شده و به ویژه در مورد شهرستان ایرانشهر مسائل مربوط به اتصال تلفن ثابت و اینترنت این شهرستان مورد بررسی و اقدام قرار گرفت.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/