به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، هدایت حاتمی روز یکشنبه در بیست و نهمین جلسه کارگروه بهبود فضای کسب و کار استان در استانداری با اشاره به دستاورد جلسات بهبود فضای کسب و کار و دیگر جلسات مرتبط با آن، گفت: از مجموعه فعالیتهایی که انجام گرفته، در حوزههای منابع روستایی و احیای واحدهای راکد استان نتایج خوبی حاصل شده است.
او گفت: زمانی موفق هستیم که کارها و تصمیمات به گونهای پیش برود که در زندگی، رفاه، درآمد و روانسازی کار مردم تاثیر مثبت بگذاریم.
او اظهار داشت: بحران کرونا به ما نشان داد که ارتباطات مجازی تا چه اندازه میتواند کارساز باشد و از طریق آن بسیاری از کسب و کارها را نیز رونق داد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: ما در ابتدای دولت یازدهم، زمانی که کرمانشاه را به عنوان پایلوت استان مجازی و استان هوشمند معرفی کردیم از ظرفیتهای آن آگاه بودیم و بر اجرای آن اصرار داشتیم که باوجود موفقیتهای حاصل از آن، ادامه پیدا نکرد.
حاتمی بیان کرد: یکی از سیاستهای ما جلب و جذب سرمایهگذار است و برای اینکه متوجه بشویم که چرا ایده و طرح یک سرمایهگذار در مرکز خدمات سرمایهگذاری رد میشود و یا سرمایهگذار از اجرای طرحش در استان دلسرد میشود باید گروه تحلیلی در مرکز خدمات سرمایهگذاری ایجاد شود تا تمام دلایل بررسی و تجزیه و تحلیل شوند که بتوانیم موانع را شناسایی و آنها را رفع نماییم.
انتهای پیام/ز