به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان شبکه خبری سی ان بی سی گزارش داد: در شرایطی که آمریکا و بسیاری از کشورهای جهان واکسیناسیون کرونا را آغاز کرده اند، نتیجه تحقیقات موسسه پیو نشان میدهد که در ماه سپتامبر پنجاه درصد از آمریکاییها گفته بودند تمایلی به دریافت واکسن کرونا ندارند و چهل درصد نیز معتقدند "قطعا" یا "احتمالا" واکسن کرونا را تزریق نمیکنند.
کارشناسان میگویند به منظور دستیابی به ایمنی گله ای، حدود هفتاد درصد از جمعیت این کشور باید واکسن کرونا را تزریق کنند یا در بدنشان آنتی بادی کرونا وجود داشته باشد.
به نوشته سیانان، بی اعتمادی گسترده به واکسنهای کرونای تولید شده ناشی از این حقیقت است که این واکسنها در مدت تنها هشت ماه مورد تحقیق و تولید قرار گرفته اند و این سرعت درخصوص تولید یک واکسن بی سابقه است. همچنین این احتمال هم وجود دارد که اگر چیزی درباره این واکسن اشتباه از آب دربیاید، تولیدکنندگان آنها – فایزر، بیوتک و مدرنا – مصونیت کامل دربرابر شکایت ناشی از عوارض جانبی این واکسن تا ۲۰۲۴ خواهند داشت.
وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا دویست و پنجاه میلیون دلار برای افزایش اعتماد عمومی و آموزش به مردم جهت متقاعد کردن آنها به تزریق واکسن اختصاص خواهد داد. اما تلاش دولتهای فدرالی برای آموزش عموم مردم با جارو جنجالهایی از جمله تردیدهایی درباره سیاسی بودن این اقدام همراه است.
انتهای پیام/