نقیبی از معدوم سازی حدود ۶ هزار قطعه طیور صنعتی خبر داد و گفت: واحد‌های صنعتی از پنهان کاری بپرهیزند.

بهمن نقیبی معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت شیوع آنفلوانزای حاد پرندگان اظهار کرد: بنابر آخرین آمار تاکنون این بیماری در ۱۳ کانون استان‌های مازندران، مرکزی، تهران، خراسان جنوبی، اردبیل و کرمانشاه گزارش شده است.

او با اشاره به اینکه مجموع معدوم سازی طیور به حدود ۶ هزار قطعه می‌رسد، افزود: اخیرا در یک واحد تولید بوقلمون و ماکیان در یکی از روستا‌های اطراف سر پل ذهاب در کرمانشاه گزارش بیماری داشته‌ایم که ۲۰۰ بوقلمون این واحد معدوم شده است.


بیشتر بخوانید


نقیبی ادامه داد: در استان مازندران سه کانون، اردبیل یک کانون، کرمانشاه یک کانون، تهران ۲ واحد خانگی و خراسان جنوبی ۵ واحد گزارش بیماری داشته‌ایم که در استان مازندران ۲ کانون مربوط به پرندگان وحش و یک کانون بومی بوده، در اردبیل یک مورد حیات وحش و در خراسان جنوبی ۵ واحد صنعتی گرفتار شدند.

این مقام مسئول ادامه داد: در استان خراسان جنوبی ۵ واحد آلوده به بیماری آنفلوانزا گزارش شده که همه این موارد در واحد‌های صنعتی بوده به طوری که چهار واحد مرغ تخمگذار و یک واحد مرغ مادر در استان خراسان جنوبی به این بیماری آلوده شدند و بلافاصله بعد از گزارش و تایید تشخیص بیماری عملیات معدوم سازی آن انجام گرفت.

به گفته او، در خصوص فارم‌های صنعتی روزانه گزارش افت تولید، مصرف دان و آب در حال رصد است که امیدواریم مرغداران هم پنهان کاری نکنند چرا که تاخیر یک روزه در اعلام گزارش، واحد‌های صنعتی را دچار مشکل می‌کند.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی افزود: افرادی که با تلفات غیرعادی و غیر متعارف در جمعیت طیور خود مواجه می‌شوند، موارد را در هر منطقه از کشور که هستند به شماره ۱۵۱۲ اطلاع رسانی کنند.

نقیبی در پایان با بیان اینکه مدیران واحد‌های صنعتی از پنهان کاری اجتناب کنند، تصریح کرد: در واحد‌های صنعتی، مدیران واحد‌ها و مسئولان فنی بهداشتی افت مصرف دان، آب یا تولید و یا تلفات غیرعادی را در اسرع وقت به دامپزشکی اطلاع رسانی کنند و از پنهان کاری بپرهیزند چرا که سیر بیماری به گونه‌ای است که امکان پنهان کاری برای مدت طولانی وجود ندارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۶:۰۱ ۲۶ دی ۱۳۹۹
اگر مردم با هم باشند و وقتی چیزی گران میشه نخرن به غلط کردن می افتن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۸ ۲۶ دی ۱۳۹۹
اصلا مرغ نمی خریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۸ ۲۶ دی ۱۳۹۹
وقتی گرونفروشی کردند همین هم میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۰ ۲۶ دی ۱۳۹۹
هر کی پنهان کاری کرد بقیه مرغدارا باید مجازاتش کنن و مرغدارا همدیگه رو شدیدا زیر نظر داشته باشن
البته بصورت قانونی و بدون شر درست کردن
Iran (Islamic Republic of)
تولید کننده مرغ گوشتی
۱۲:۵۴ ۲۶ دی ۱۳۹۹
اگر دلار ۴۲۰۰ قطع بشه،به شدت قیمتش گران و نایاب میشه،لطفا دوستان در مجلس با چهار تا تولید کننده کاربلد و دلسوز مردم مشورت بگیرن
Iran (Islamic Republic of)
دزفولی از دزفول
۱۳:۵۰ ۲۶ دی ۱۳۹۹
دلار 4200 را می گرفتند بجای نهاده های دامی اجناس بنجل بدرد نخور وارد میکردند وبا ارز 25هزار تومانی به مردم قالب میکردند.حق داری ناراحت شوی البته برای خودت نه برای مردم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۴ ۲۶ دی ۱۳۹۹
دل مقامات برای وارد کردن گوشت مرغ لک زده برای همین معلوم نیست کدام.... آنفلوآنزا حاد را وارد کشور کردن تا زمینه واردات گوشت مرغ راکلید بزنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۹ ۲۶ دی ۱۳۹۹
دوباره منتظر گرونی مرغ باشید
اینا همش دروغ و بهانه ست
چند ماه قبل هم که مزغ حدود ۹ هزار تومن بود چندهزار جوجه رو به بهانه بیماری معدوم کردند و به یکی دوماه نکشید که بازار مرغ آشفته شد
الانم دیدن دوباره مرغ ارزون شده میخوان با این کار بازارو بهم بریزن
آخرین اخبار