به مناسبت ایام فاطمیه ۲۰ دیگ غذای نذری در اروندکنار پخته شد.

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،به مناسبت سالروز شهادت بانو فاطمه زهرا (س) و ایام سوگواری فاطمیه و برای هشتمین سال متوالی خیران و مردم اروندکنار دست در دست یکدیگر با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی پخت غذای نذری را آغاز کردند .

در بزرگترین پخت جمعی غذای نذری در شهر مرزی اروندکنار ۲۰ دیگ بزرگ برای پخت نذری‌ها آماده و به صف کشیده شدند.

تمام مواد اولیه مورد نیاز برای پخت آش، حلیم و شله زرد توسط مردم، خیران و مجمع قرآنیان صاحب الزمان تهیه شد.

این غذای نذری بین نیازمندان و مردم اروندکنار توزیع خواهد شد.

انتهای پیام/ د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.