وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: ایران برای تکمیل راه آهن خواف- هرات در کشور افغانستان آمادگی دارد.

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در مراسم افتتاح آموزش به کارکنان راه آهن افغانستان با بیان اینکه صلح و امنیت منطقه افغانستان و کشور‌های همسایه با ایران به یکدیگر مرتبط است، گفت: هرگونه نارسایی که در کشور‌های پیرامون ایجاد می‌شود برای همه کشور‌های اطراف منطقه است و هرگونه پیشرفت و توسعه‌ای هم که در بین کشور‌های همسایه ایجاد شود با کشور ما هم گره می‌خورد.

او ادامه داد: یکی از استراتژی‌هایی که باید در ایران به صورت گسترده برای آن تلاش شود و موجب پایداری در منطقه است، قطع دست بیگانگان و دخالت آن‌ها در بخش‌های مختلف است.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه باید سعی کنیم این مزاحمت‌ها را رفع کنیم، گفت: ملت‌ها باید خود سرنوشت شان را تعیین کنند و تصمیم‌گیری در این زمینه را انجام دهند و باید برای توسعه و صنعت کشور خود اقدامات مختلفی را انجام دهند.


بیشتر بخوانید


اسلامی اظهار کرد: هر کشوری باید برای ارتقاء کیفیت زندگی، استراتژی‌های مختلفی را انجام دهند ما در این بخش توانسته‌ایم به پیشرفت‌های مختلفی در این عرصه برسیم.

وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: در سال‌های گذشته کشور افغانستان همواره در رنج و زحمت بود که با شایستگی خود در آستانه پیشرفت و توسعه قرار دارند و در تلاش هستند تا این پیشرفت و توسعه را ارتقا دهند.

اسلامی بیان کرد: ما همواره آماده کمک به کشور افغانستان هستیم و همکاری‌های خود را در این بخش گسترش می‌دهیم چراکه پیوند فرهنگی و تاریخی بین ایران افغانستان نشان می‌دهد که در این زمینه تاکنون اقدامات گسترده‌ای انجام گرفته است.

وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: به دولت افغانستان اعلام می‌کنیم ما آماده هستیم راه‌آهن خواف- هرات را به مزارشریف متصل و با یک سازماندهی منظم از مسیر هرات به کابل و مرز‌های جنوبی افغانستان متصل کنیم.

اسلامی بیان کرد: کشور افغانستان با کشور‌های مختلف مذاکره داشته و برای ما یک خدمت است که امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

او تاکید کرد: امیدواریم فراگیران افغانستانی از این فرصت به خوبی استفاده کنند و آینده سازان صنعت راه آهن افغانستان باشند.

وزیر راه و شهرسازی در پایان اظهار کرد: در کنار حضور فراگیران افغانستانی امیدواریم تجار و فعالان اقتصادی استفاده از خط موجود و مسیر ترانزیتی موجود (خواف-هرات) را هرچه سریع‌تر در دستور کار خود قرار دهند تا به خوبی از این سرمایه‌گذاری بهره برداری شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار