به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، نخستین جشنواره کسب و کارهای نوآفرین استان فارس که با محوریت دانشگاه شیراز و با انتشار فراخوانی از اواخر آذرماه امسال آغاز به کار کرده بود، با برگزاری مراسم اختتامیه و معرفی سه گروه برتر، به کار خود پایان داد.
دبیر جشنواره کسب و کارهای نوآفرین استان فارس در این مراسم گفت: ۴۹ ایده از شرکتهای نوآور از مراکز دانشگاهی و غیر دانشگاهی استان فارس توسط دبیرخانه این جشنواره دریافت شد که با ارزیابی داوران، ۱۰ طرح به مرحله دوم راه پیدا کرد.
کنعانی با بیان اینکه در نهایت سه ایده به عنوان برترینهای این دوره از جشنواره شناخته شد، گفت: هدف این جشنواره رونق کارآفرینی، کمک به گسترش و بهبود اکوسیستم استارتاپی و انتخاب کسب و کارهای نوآور وبرتر استان فارس بود.
معاون توسعه استانداری فارس نیز در این مراسم گفت: این رویداد در اشتغال، رفاه و جهش تولید به ثمر مینشیند؛ چراکه حل مشکلات کلان با فرهنگسازی و توجه به فناوریهای نوین روی خواهد داد.
عبدالرضا قاسمپور با تاکید بر ضرورت جایگزینی فعالیتهای نوآورانه به جای مشاغل سنتی، افزود: جوانان خلاق و دانشآموختگان دانشگاهها باید زمینههای اشتغال و فرصتهای کارآفرینی بیشتری را پیش روی خود ببینند؛ زیرا فعالیتهای آنها در مدار نوآوری به افزایش ثروت میانجامد.
قاسمپور دستیابی به توسعه، پیشرفت و تضمین آینده را در گرو توجه به دانشگاهیان دانست و گفت: توسعه پایدار از مراکز پژوهشی حاصل میشود و در فارس با وجود قابلیتهای علمی که دانشگاه شیراز، علوم پزشکی، پارک علم و فناوری، بنیاد نخبگان و پردیس شرکتهای دانشبنیان فراهم کردهاند، همچنین با وحدت بین بخش خصوصی و دولتی، مردم و مسئولان اقدامات مطلوبی بهویژه برای رفع مشکلات صورت گرفته است.
او طرحهای علمی و فعالیتهای دانشبنیان را یاریگر حوزه مدیریت کرونا خواند و در این زمینه به اقدامات دانشمندان دانشگاه شیراز در زمینه تولید واکسن اشاره کرد که به گفته او پیشرفتهای خوبی داشته و نتایج مثبتی را به بار خواهد آورد.
قاسمپور همدلی را کلیدواژه عملکرد مناسب فارس در کنترل بیماری کرونا دانست و ادامه داد: این موضوع در زمینه ارتباط بین دانشگاه، جامعه و بخش خصوصی نیز مشهود است و نتیجه آن توسعه و شکوفایی اقتصادی خواهد بود.
او با بیان اینکه اقتصاد دانشبنیان خلاق است و با حمایت از کسبوکارهای نوپا به ثمر خواهد نشست، گفت: در استان فارس اهتمام جدی به توسعه کارآفرینی و جذب سرمایهگذاری داخلی و خارجی در دستور کار است و برآنیم ضمن استفاده از تکنولوژی روز دنیا از سرمایههای درون کشور نیز بهره گیریم تا به چرخه تولید ثروت وارد شویم.
معاون استاندار فارس رسیدن به این دستاورد را با استفاده از ظرفیت نخبگان ممکن دانست و بیان کرد: مدیران دولتی موظفاند با پرداخت تسهیلات و معافیتهای بیمهای و مالیاتی از طرحهای نو آفرین و بوم واره حمایت کنند.
انتهای پیام/