به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مجتبی صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویان در مراسم افتتاحیه اولین کنگره ملی دانشگاه و کووید ۱۹ اظهار کرد: این کنگره یکی از اقدامات متنوع مرکز مشاوره در ایام همه گیری ویروس کروناست که نشان دهنده فعالیتهای خوب مراکز مشاوره در زمان همه گیری است و درک بالای فعالان دانشگاهی نشان میدهد.
او افزود: استرس و اضطراب و بحثهای روحی و روانی دانشجویان یکی از مهمترین عوارض ناشی از دوران کرونا بود که دانشگاهها توانستند از طریق مراکز مشاوره تا حدودی این معضل را رفع کنند.
صدیقی با بیان اینکه اضطراب ناشی از بیماری کرونا غیر از بیماریهای جسمانی باعث اختلال در فعالیتهای روانی میشود، تاکید کرد: اختلالات روانی، باعث کاهش انگیزه دانشجویان در زمان درس خواندن میشود که بسیار حائز اهمیت است، همچنین ماندن در منزل و نداشتن برنامه ریزی مناسب به منظور پر کردن اوقات فراغت دانشجویان از چالشهای جدی پیش روی ما در دوران کروناست.
او تصریح کرد: ویروس کرونا سرمایه خوبی در حوزه آموزش مجازی ایجاد کرد، به طوریکه در نیمسال جاری کمتر با مشکلات ناشی از آموزش مجازی رو به رو بودیم اما خود آموزش مجازی به تنهایی دارای مشکلاتی از قبیل سلامت امتحانات و ارزیابی دانشجویان در همه جای دنیاست که نباید از آن غافل شد. در دوران کرونا حدود ۵.۳ درصد دانشجویان کشور به کرونا مبتلا شده اند و برخی از استادان و دانشجویان به علت ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.
رئیس سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: زندگی اجتماعی دانشجویی و تربیت دانشجویی یکی از ارکان اجتماعی است که متاسفانه ویروس کرونا باعث شد تا یک سال از عمر دانشجویان کارشناسی در خانه سپری شود. ما امیدواریم که هرچه زودتر دانشگاهها بازگشایی شوند چراکه به هیچ عنوان علاقه نداریم افرادی که از دبیرستان وارد دانشگاه شده و با آموزش مجازی مواجه شده اند همانند افراد دبیرستانی باقی بمانند، بلکه آنان باید در محیط دانشگاه به صورت حضوری تربیت شوند.
صدیقی در پایان گفت: آغاز ترم آینده همانند ترم گذشته از جهت حضور دانشجویان هیچ فرقی نخواهد کرد و آموزشها به شیوه مجازی ادامه پیدا میکند، اما امیدواریم که حداقل حضور دانشجویان برای دفاع از پایان نامهها و واحدهای آزمایشگاهی و عملی در دانشگاه برای ترم آینده بیشتر شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/