سخنگوی گمرک جمهوری اسلامی ایران گفت: قطعات خودرو مواد اولیه تولید هستند، بنابراین به راحتی از گمرکات کشور ترخیص می‌شوند.

سید روح الله لطیفی سخنگوی گمرک جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص وضعیت ترخیص قطعات خودرو از گمرکات کشور اظهار کرد: قطعات خودرو چه برای تولید و چه به عنوان لوازم جانبی و تجهیزات بر اساس دو مصوبه از گمرکات کشور عبور و وارد کشور می‌شوند.

او افزود: بر اساس مصوبه ۱۲ آبان ماه امسال در شورای هماهنگی اقتصادی دولت، ۲ هزار و ۹۳۷  قلم کالا از سوی وزارت صمت به عنوان متولی کنترل کالا‌های ورودی به کشور، به گمرکات کشور معرفی شد. بر اساس این مصوبه کالا‌هایی که در این فهرست قرار داشته باشند به صورت درصدی ترخیص می‌شوند.
بیشتر بخوانید

سخنگوی گمرک جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: این ۲ هزار و ۹۳۷ قلم کالا در گروه ۲ کالایی قرار دارند همچنین درصد ترخیص هر کالا بستگی به سیاست‌های اقتصادی و نیاز آن در بازار دارد.

لطیفی ادامه داد: فهرست اقلامی که در این تاریخ به گمرک ارجاع شده، اغلب ضروری و مواد اولیه تولید هستند و برای ترخیص آنها، شخص حقیقی یا حقوقی وارد کننده باید مدارک مورد نظر را تماما در اختیار داشته باشد در غیر این صورت اجازه ترخیص داده نمی‌شود.

او تصریح کرد: همچنین در این مصوبه ذکر شده، در صورتی که ۷۰ درصد از کالا‌های یک پارت محموله ورودی به کشور جزو این ۲ هزار و ۹۳۷ قلم کالا باشند، ما آن را به منزله ۱۰۰ درصد تلقی می‌کنیم و بیش از ۹۰ درصد از این بار به صورت یکجا ترخیص و به انبار‌ها ارسال می‌شود.

سخنگوی گمرک جمهوری اسلامی ایران با اشاره به ترخیص قطعات خودرو اظهار کرد: واردات و ترخیص قطعات خودرو نیز بدین شکل است. در صورتی که کالای وارد شده در فهرست ۲ هزار و ۹۳۷ قلم کالا وجود داشته باشد، بر اساس مصوبه جدید دولت، ترخیص و به دست واردکننده می‌رسد.

لطیفی ابراز کرد: در صورتی که کد تعرفه کالای وارد شده در این فهرست ذکر نشده باشد، شرکت تولیدکننده باید با مکاتبه‌ای به وزیر صمت، تمام مدارک خود را ارائه و درخواست ترخیص کالا را ارسال کنند و رئیس گمرک کشور بر اساس ماده ۴۲ قوانین امور گمرکی، در صورت صلاحدید اجازه ترخیص می‌دهد.

او در پایان مطرح کرد: در حال حاضر ترخیص قطعات خودرو به خوبی انجام می‌گیرد مگر در صورتی که شرکت واردکننده یا خودروساز به تعهدات خود در دفعات ترخیص گذشته به خوبی عمل نکرده باشد.
 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۴:۴۴ ۰۱ بهمن ۱۳۹۹
این بلا نسبت و دوراز جون را برا پاچخواری نوشتم // یهو 110 نیاد بگیره و بابایمان را در بیاره
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۴:۴۳ ۰۱ بهمن ۱۳۹۹
بلا نسبت و دور از جون کشور خودمون //در کشورهایی که بروکراسی پیچیده ایی دارن // بیشتر کارها با رشوه حل میشه
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۴:۴۰ ۰۱ بهمن ۱۳۹۹
اولش باید دم یکی را که خودت میدونی ببینی // بقیه کارهایش فقط چند تا فتوکپی
آخرین اخبار