وی ادامه داد: براساس مصوبه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و گردشکاری که خدمت مقام معظم رهبری ارائه شد و ایشان تاکید کردند، آیین نامه تعیین مصادیق شهدای مدافع سلامت تعیین شود.
وی افزود:به همین دلیل آیین نامه آماده شد و به تصویب ستاد ملی مقابله با کرونا رسید، جلسات منظم کمیته ملی این آیین نامه با ریاست وزیر بهداشت به طور منظم و هفتگی تشکیل میشود.
اوحدی گفت: تا امروز ۲۴۱ پرونده از طریق کمیتههای استانی که مسؤلیت آن به عهدهی دانشگاههای علوم پزشکی است به کمیته ملی ارسال شده است و در جلسات هفتگی زیر کمیتهها به بررسی مصادیق شهادت میپردازند که کار دشواری است و لازم است که همه جوانب در نظر گرفته شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: تا به امروز بیش از ۱۱۰ پرونده شهدای سلامت تعیین تکلیف شده و پروندهها به محض تکمیل به بنیاد شهید ارسال میشود و وظیفه بنیاد شهید است که با خانوادهها تماس بگیرد. این توفیق بزرگ دیگری است که بنیاد شهید به این خانوادهها نیز خدمت کند.
وی ادامه داد: تقاضای من از دانشگاههای علوم پزشکی و خانوادههای این مدافعان سلامت این است که سریعتر این پروندهها را تکمیل کنند و به کمیته ملی که در تهران تشکیل میشود، ارسال کنند تا بتوانیم ظرف یک ماه آینده تمامی این ۲۴۱ پرونده را تعیین تکلیف کنیم.
اوحدی با اشاره به اینکه کادر درمان بخش خصوصی نیز مشمول این آیین نامه خواهند شد، گفت: این آیین نامه اختیارات ویژهای را در قالب تبصره بند ذ ماده ۱۱ به وزیر محترم بهداشت داده است که هرگونه موارد استثنا با اذن وزیر طرح میشود و در کمیته تصمیم گیری میشود.
بیشتر بخوانید
وی بیان کرد: موضوع اینکه افرادی که در بخش icu کار میکردند مشمول این آیین نامه نمیشوند، صحت ندارد. مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا و کمیته ملی مشخص و شفاف است و تمامی عزیزان کادر درمان اعم از پزشکان، پرستاران، بهیاران و حتی نیروهای خدماتی شامل این آیین نامه میشوند و تاکنون تعدادی از این پروندههایی که تعیین تکلیف شده برای کسانی است که نیروهای خدماتی مراکز بوده اند و کمیتهها با دقت بررسی میکنند که حقی از کسی ضایع نشود.
انتهای پیام/