سیدمهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: تیمهای نظارتی بهداشت محیط این دانشگاه با همکاری سایر دستگاههای اجرایی دستاندرکار در اجرای طرح شهید «سلیمانی» ۲۶ هزار و ۵۹۷ بازدید از مراکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه موادغذایی سیستان و بلوچستان انجام دادند.
سیدمهدی طباطبایی اظهارداشت: نظارت تیمهای بهداشت محیط با همکاری نیروهای بسیجی، هلال احمر، تعزیرات و شهرداری بر اجرای محدودیتهای کرونایی از اول آذر تشدید شده به طوری که ۱۵۰ بازرس این دانشگاه در این طرح مشارکت فعال دارند.
او افزود: در این طرح تیمهای نظارتی بر اجرای شیوه نامههای بهداشتی نظارت دارند و در بازرسیهای صورت گرفته برای ۴۱۰ واحد صنفی اخطاریه صادر شده و ۳۰۴ واحد صنفی دیگر به علت رعایت نکردن مسائل بهداشتی پلمب شدند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رعایت پروتکلهای بهداشتی در اماکن عمومی را در پیشگیری و کنترل بیماری ها مؤثر دانست و افزود: در شرایط همهگیری کرونا، لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی در مراکز صنفی و کارگاهی، ادارات و سازمانها به عنوان یکی از محلهای پر رفت و آمد مردم از اهمیت ویژهای برخوردار است.
او با اشاره به این موضوع که مردم میتوانند از طریق کد «کیو آر» بر واحدهای صنفی نظارت کنند افزود: تمامی اصناف، ادارات، سازمان ها، کارگاهها، کارخانجات و اماکن باید این کد را داشته باشند تا مردم بتوانند با تلفن هوشمند آن را اسکن کرده و سوالات وضعیت بهداشتی مربوط به اجرای پروتکل آن صنف را پاسخ دهند و پس از پاسخ به سوالات، پیگیریتوسط بازرسان بهداشتی انجام خواهد شد.
طباطبایی ادامه داد: هموطنان عزیز میتوانند با سامانه تلفنی ۱۹۰ مشکلات بهداشتی را با کارشناسان مطرح کنند تا در کمترین زمان ممکن مورد رسیدگی قرار گیرد.
هفت هزار و ۳۳۲ مرکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مشغول فعالیت هستند.
انتهای پیام/ع