ایرج رستم زهی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: این واحد مرغداری در سال گذشته با ظرفیت ۲۰ هزار قطعه در هر دوره به بهرهبرداری رسیده و با توجه به نیاز منطقه به گوشت مرغ ،توسعه این واحد به ۴۰ هزار قطعه در هر دوره آغاز شده است .
وی تصریح کرد با به بهرهبرداری رسیدن این واحد پرورش مرغ گوشتی ،تولید گوشت مرغ دربخش بم پشت به ۲۲۵ تن در سال ارتقا می یابد.
رستم زهی اظهار داشت بم پشت در حال حاضر ۳ واحد مرغداری فعال دارد و همچنین برای ۸ واحد مرغداری جدید با ظرفیت ۲۰۰ هزار قطعه در هر دوره مجوز ساخت صادر شده است.