به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس آخرین اطلاعات لو رفته، کیا در حال آزمایش یک اسپورتیج کاملا تازه برای سال ۲۰۲۲ در اروپا و آسیا است. اکنون تصاویر جدیدی از این خودرو با جلوپنجره چشمگیر منتشر شده است.
تاکنون، چندین عکس جاسوسی از کیا اسپورتیج ۲۰۲۲ منتشر شده است، اما تاکنون اطلاعات دقیقی از امکانات جدید آن منتشر نشده است و تنها اطلاعات اندکی در دسترس است. اکنون رندر کیا اسپورتیج ۲۰۲۲ طرحی کاملا متفاوت با نسل قبلی را به نمایش میگذارد.
خط تولید این خودرو شاسی بلند، در سال ۱۹۹۳ راه اندازی شد، یعنی در آن زمان کیا اسپورتیج برای اولین فروش معرفی شد. از آن زمان به بعد، نام تجاری کیا به تولید کننده مطلوبی که امروزه میشناسیم و دوستش داریم تبدیل شده است. این را به جرات می توان گفت که کیا در این مدت، به عنوان یک شاسی بلند شایسته تقریبا لوکس شناخته شده است.
اکنون برند کیادر نظر دارد در بازار به حرکت در آید و برای اولین حرکت مثبت به سمت ارتقا اسپورتیج رفته است. کیا اسپورتیج نیز برای رشد در نظر دارد، در رده شاسی بلند برتر Telluride باشد.
اسپورتیج جدید دارای چراغهای جلوی بسیار منحصر به فرد است. چراغهای LED مستطیل شکل اسپورتیج و نسخه جدید جلوپنجره مشبک «تایگر نوز» (Tiger Nose) به دو بخش با شکلهای هندسی بسیار تقسیم شده است و حتی محل قرارگیری پلاک جایگاه خاصی در طراحی دارد. این طراح پیش از این نمای جانبی اسپورتیج را به نمایش گذاشته بود.
پلت فرم و سیستم انتقال قدرت اسپورتیج ۲۰۲۲ با هیوندای توسان به اشتراک گذاشته شده است. این پلتفرم انعطاف پذیر به کیا امکان میدهد تا مشتریان از آن رضایت داشته باشند. پیشرانههای عرضه شده برای کیا اسپورتیج ۲۰۲۲ به بازار هدف بستگی دارد، برای نمونه مدل پایه در آمریکا یک موتور ۲٫۵ لیتری جدید با ۱۸۷ اسب بخار قدرت و ۲۴۱ نیوتنمتر گشتاور خواهد بود. این موتور با یک گیربکس ۸ سرعته خودکار جفت میشود و مدل چهار چرخ متحرک (AWD) هم به صورت اختیاری در دسترس خواهد بود.
این خودرو به احتمال زیادی در نمونه بنزینی، هیبریدی و شاید حتی الکتریکی عرضه شود.
انتهای پیام/
واقعا ایران کم سرمایه داره از معادن طلا بگیر تا نفت و هزاران پولهای گنده ای که از خاک ایران خودمون به دستشون میرسه واقعا این مردم لایق اسپورتیج هدیه از طرف دولت هستند
چه پولهای درشتی که الکی در خزانه دولت خوابیده
و با این اسپورتیج که به همه کارگرها بده اصلا به هیچ جای این سرمایه بزرگ ملی ذره ای بر نمیخوره
این کار مثل برداشتن پارچ آبی از دریاست و خزانه فراتر از این پولهاست