در گزارش زیر طرز تهیه نان قندی قزوینی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نان قندی، یک نوع نان و شیرینی محلی قزوین و ساوه می‌باشد. این نان مخلوطی از آرد، شیر، شکر و… است که می‌توانید به راحتی و خیلی سریع در منزل تهیه و طبخ کنید. این نان خوشمزه و سنتی، مناسب صبحانه و عصرانه بوده و می‌توانید به همراه شیر و چای نوش جان کنید.

نان قندی نیز مانند نان‌های سنتی شیرمال، فطیر، کسمه و… بسیار خوش طعم و خوشمزه بوده و می‌توانید برای مناسبت‌ها و همچنین برای افطار در ماه مبارک رمضان نیز تهیه و سرو کنید. در زمان برش دادن خمیر نان قندی هم می‌توانید آن را گرد و یا مربع و چهارگوش برش بزنید.

از دیگر انواع نان‌های محلی و خوشمزه می‌توان به نان زیره و سیاه دانه، نان سیمیت، نان رول دارچینی، نان فطایر پنیری، نان شکم پر، نان سیر، نان اسفناج و… اشاره کرد.


بیشتر بخوانید:


مواد لازم

آرد: ۳ پیمانه
شیر: سه چهارم پیمانه
شکر: سه چهارم پیمانه
روغن: یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
رومال نان قندی:
شیر: ۴ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
زعفران: نصف قاشق چایخوری
کنجد: به مقدار لازم

مراحل

شیر، شکر و روغن را در یک ظرف ریخته و با چنگال هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

سپس آرد، بیکینگ پودر و پودر هل را به مواد اضافه و کمی ورز دهید.

خمیر آماده شده را در یک نایلون ریخته و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

بعد از گذشت مدت زمان بیان شده، خمیر را بر روی یک کاغذ روغنی باز و صاف کنید.

خمیر را در شکل‌های گرد برش دهید.

برای تهیه رومال قندی؛ شیر، زرده تخم مرغ و زعفران را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید.

با یک برس از این رومال بر روی خمیر نان قندی بزنید و پخش کنید.

در آخر نیز کمی شکر و کنجد را بر روی نان بپاشد.

فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم و کمی صبر کنید تا گرم شود.

سپس سینی نان‌ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شوند.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.