به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز با طرز تهیه خمیر پاستا خانگی به سراغتان آمدهایم. پاستا یکی از خوشمزهترین سوغاتیهایی است که از کشور ایتالیا و به مرور زمان وارد آشپزخانه کشورهای مختلف شده است و امروزه محبوبیت جهانی دارد.
هرچند که در کشور خودمان همه انواع آن را با نام ماکارونی میشناسیم، اما این غذای دوستداشتنی دنیای بزرگ و متنوعی دارد. میتوان گفت که ویژگی تعیین کننده خوشمزگی تمامی انواع پاستا، مرغوبیت خمیری است که از آن پاستا را درست میکنند که حتی از سسی که پاستا را همراه با آن سرو میکنند هم مهمتر است.
آماده کردن خمیر پاستا فوت و فنهای مخصوصی دارد. ما امروز این کار را با زبانی ساده برای شما توضیح دادهایم تا بتوانید از این پس پاستای خود را در آشپزخانه خودتان آماده کنید.
شما میتوانید با دنبال کردن طرز تهیه خمیر پاستا خانگی و انجام دادن تمامی مراحل و رعایت کردن نکات مربوط به آن به راحتی این خمیر را تهیه کنید و بلافاصله آن را بپزید یا خشک کنید و هروقت که لازم داشتید فورا آن را بپزید.
از آن جایی که علاقه به این غذای خوشمزه سن و سالی نمیشناسد، پیشنهاد میکنیم که آن را با اعضای خانوادهتان آماده کنید. همچنین ما طرز تهیه خمیر پاستا رنگی با استفاده از مواد کاملا طبیعی را برایتان نوشتهایم تا با تهیه آنها بتوانید کودکان را برای خوردن پاستا بیشتر وسوسه کنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر پاستا خانگی
تخم مرغ سه عدد
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
نمک دریایی نصف قاشق چایخوری
آرد معمولی ۲۵۰ گرم
طرز تهیه خمیر پاستا خانگی و تمام فوت و فنهای آن
اگر بخواهید یک پاستای بیکن یا پاستای مرغ و پنیر خوشمزه و تازه داشته باشید قدم اول تهیه خمیر پاستا آن است. برای شروع ابتدا سه عدد تخم مرغ را داخل یک دستگاه غذاساز بریزید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را همراه با نصف قاشق چایخوری نمک دریایی اضفه کنید. دستگاه را روشن کنید تا مواد مخلوط شوند. ۲۵۰ گرم آرد معمولی را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر مخلوط کنید تا حالت خمیری بگیرد. خمیر را از دستگاه غذاساز خارج کنید و روی سطح صافی که از پیش آردپاشی شده قرار دهید. خمیر را با دست ورز دهید تا بافت آن یکدست شود. کمی روغن زیتون روی خمیر بمالید سپس روی آن را با محافظ مواد غذایی بپوشانید. خمیر پوشانده شده را کنار بگذارید تا حداقل ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بماند و استراحت کند.
پس از ۳۰ دقیقه پوشش روی خمیر را بردارید و خمیر را از دستگاه مخصوص تهیه پاستا رد کنید تا نازک شود. این کار را آنقدر تکرار کنید تا خمیر به ضخامت مورد نظرتان برسد. در صورت نداشتن دستگاه مخصوص پاستا میتوانید از وردنه برای نازک کردن خمیر پاستا استفاده کنید. در این مرحله خمیر پاستا شما ممکن است دراز شود پس برای سهولت کار بهتر است آن را به دو نیم تقسیم کنید و هر قسمت را به طور جداگانه از دستگاه عبور دهید. هنگامی که خمیر پاستا به ضخامت دلخواهتان رسید، روی خمیر را با کمی آرد بپوشانید و لایههای خمیر پاستا را روی هم قرار دهید و با چاقو به شکل و اندازه دلخواه خودتان برش دهید.
خمیر پاستا برش داده شده را به صورت رشتهای روی گیرهای مناسب آویزان کنید و هر زمان که خواستید آن را در آب جوش ریخته و برای پنج دقیقه بجوشانید؛ سپس با مواد دلخواهتان ترکیب کرده و نوش جان کنید. توجه کنید که برای تهیه خمیر پاستا رنگی تنها کافی است پوره سبزیجات را به مواد اولیه خمیر پاستا اضافه کنید. طرز تهیه انواع پوره سبزیجات رنگی در همین صفحه برای شما قرار داده شده است.
بیشتر بخوانید
فوت و فنهای تهیه خمیر پاستا خانگی
برای نگهداری خمیر پاستا باید ابتدا آن را به خوبی خشک کنید. برای خشک کردن پاستا باید روی خمیر را به خوبی آردپاشی کنید سپس آن را برگردانید و سمت دیگر آن را آرد بپاشید و کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند (مدت زمان خشک شدن خمیر پاستا بسته به دما و رطوبت اتاق متغیر است). پس از این که پاستا خشک شد آن را داخل یک ظرف در دار که هوا داخل آن نفوذ نمیکند نگهداری کنید.
ممکن است که هنگام تهیه خمیر پاستا رنگی لازم باشد تا مقدار بیشتری آرد اضافه کنید تا خمیر به خوبی سفت شود.
طرز تهیه انواع پوره سبزیجات برای پاستا رنگی
مرحله اول - طرز تهیه پوره هویج نارنجی
برای تهیه پوره هویج ابتدا دو عدد هویج را خوب بشویید و پوست آنها را بکنید. هویجها را داخل قابلمه بریزید و روی آنها را با آب بپوشانید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید. پس از این که آب به جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید تا ۲۰ دقیقه دیگر هویجها بپزند. پس از این که هویجها پخته شدند، آنها را آبکش کنید. سپس داخل دستگاه غذاساز بریزید تا به حالت پوره دربیاید. برای تهیه خمیر پاستا نارنجی رنگ از این پوره استفاده کنید.
مرحله دوم - طرز تهیه پوره چغندر بنفش
یک عدد چغندر را با آب سرد بشویید و برگهای آن را جدا کنید و پوست آن را بکنید. چغندر را به تکههای کوچکتر خرد کنید. یک قابلمه متوسط را از آب پر کنید و چغندرها را داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید. هنگامی که آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید تا چغندرها به خوبی بپزند و نرم شوند. حدود ۱۰-۱۵ دقیقه بعد آبکش کنید و با آب سرد چغندرها را بشویید. چغندرهای پخته شده را داخل غذاساز بریزید تا به حالت پوره دربیاید. از این پوره میتوانید برای تهیه خمیر پاستا بنفش استفاده کنید.
مرحله سوم - طرز تهیه پوره سبزیجات سبز رنگ
۱۰۰ گره برگ سبزیجاتی مانند ریحان، اسفناج، شاهی، کلم برگ و ... را از ساقه آنها جدا کنید و به مدت دو دقیقه برگها را زیر آب سرد بشویید. برگها را به مدت پنج دقیقه بخارپز کنید. سپس آبکش کنید و با آب سرد روی آنها را بشویید. برگها را تا جایی که ممکن است خشک کنید تا هیچ گونه آب اضافی نداشته باشند. برگهای پخته شده را داخل غذاساز بریزید تا به مخلوط سبز یکدستی تبدیل شود. از این پوره میتوانید برای تهیه خمیر پاستا سبز رنگ استفاده کنید.
برای تهیه خمیر پاستا رنگی فقط کافیست که هر پورهای که آماده کردهاید را داخل غذاساز بریزید. سپس تخم مرغ، نمک، روغن زیتون و آرد را اضافه کنید و بگذارید خوب مخلوط شوند تا خمیر به رنگ دلخواهتان بدست آید. پس از این که خمیر رنگی شکل گرفت آن را مطابق مراحل اول و دوم به ضخامت مورد نظرتان برسانید و برش بزنید.
منبع:کتاب کاله
انتهای پیام/