به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمد حسنینسب مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: سطوح باغبانی استان از جمله نخیلات، مرکبات، سایر باغات، گلخانه و گیاهان دارویی شامل حدود ۶۲ هزار هکتار است که از این میزان، حدود ۳۹۲ هزار تن انواع محصولات در سال ۹۸ برداشت شد.
او با اشاره به وضعیت باغات مرکبات خوزستان افزود: سطح باغات مرکبات ۸ هزار و ۹۰۰ هکتار است که عمدتاً در شهرهای دزفول، شوش، اندیمشک، شوشتر، ایذه و باغملک هستند و حدود ۳ هزار بهرهبردار نیز در حوزه مرکبات استان فعالیت دارند.
حسنینسب تصریح کرد: فصل برداشت مرکبات استان، از تیرماه و مردادماه با برداشت لیموترش محلی شروع میشود و در اسفندماه با برداشت پرتقال والنسیا پایان مییابد و مرکبات تولیدی استان عمدتاً درون استان خوزستان به فروش میرسند، اما بخشی از آن نیز به سایر استانها و یا کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر میشود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ادامه داد: مدیریت اصولی بر اساس توصیه کارشناسان و محققان، توسعه و بارور شدن ارقام تجاری و شرایط مطلوب ریزشهای جوی دو سال گذشته، از دلایل ارتقای کمی و کیفی مرکبات تولیدی استان خوزستان است.
این مقام مسئول گفت: قدیمی و کمبازده بودن حدود ۶۰ درصد باغات مرکبات استان، نبود اعتبارات تسهیلاتی لازم برای توسعه و جایگزینی باغات کمبازده و قدیمی، نبود صنایع تبدیلی و تکمیلی و سردخانه برای باغداران و بهرهبرداری نشدن از پایانه صادراتی استان خوزستان، از عمدهترین مشکلات تولید مرکبات در استان است.
انتهای پیام/م