به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد صادق سبط الشیخ انصاری معاون برنامه ریزی و توسعه پارک علم و فناوری تربیت مدرس در تشریح اهداف برنامه تاک در ناحیه نوآوری مدرس، اظهار کرد: پارک تربیت مدرس به واسطه رسالتی که برای ارائه خدمات نوآورانه به همه شهروندان دارد، تصمیم به راه اندازی ناحیه نوآوری مدرس کرد؛ و توافقنامه این طرح با معاونت علمی و شهرداری تهران با شعار "شهر جزئی از ما نیست؛ ما جزئی از شهر هستیم" به امضا رسید.
او افزود: بر اساس مطالعاتی که مشاوران شهرداری در برنامه GIS و در لایههای مختلفی، چون جمعیت، خیابانها، مراکز آموزشی و نوآوری، مراکز سلامت، قیمت زمین و... انجام داده اند، سناریوهایی ارائه شد و سناریو اول به وسعت ۳۷۰ هکتار برای توسعه ناحیه نوآوری مورد قبول واقع شد. این ناحیه از شمال به بزرگراه به جلال آل احمد، از جنوب به خیابانهای شهید فاطمی و آزادی، از شرق به خیابان کارگر شمالی و از غرب به بزرگراه شهید چمران محدود شده است.
انصاری تصریح کرد: در تعریف ما از ناحیه نوآوری، بازیگران زیست بوم نوآوری شامل سازمانهای حاکمیتی، کسب و کارها و مردم هستند و بر این اساس به دنبال تاثیر دانشگاه بر جامعه در موضوعاتی همچون فقر، آلودگی هوا، میراث سرزمینی و همچنین نوآوری در زمینههای مختلف است و به همین علت طرح "تاک" را معرفی کردیم.
معاون برنامه ریزی و توسعه پارک علم و فناوری تربیت مدرس با تاکید بر ایجاد و توسعه زیست بوم کارآفرینی و نوآوری در کشور بیان کرد: هدف ما این است که ما به عنوان بستر، به دنبال ایجاد رابطه نظاممند و هدفمند بین بازیگران مختلف مانند بنگاههای اقتصادی، مراکز علمی، بازار، شرکتهای دانش بنیان، استارتاپ ها، مردم، دانشگاه، مدارس و ... هستیم و قرار است با کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی جامعه تعامل داشته باشیم و ایدهپردازان و کسب و کارها تنها گروهی نیستند که از خدمات ما بهره مند میشوند بلکه بازیگران این طرح شامل دستگاههای اجرایی، مردم محلی و فناوران و صاحبان کسب و کار هستند.
انصاری با اشاره به اینکه این طرح با نام تاک (توسعه، اجتماع و کارآفرینی) توسط پارک علم و فناوری تربیت مدرس در دست اجراست یادآوری کرد: ما تا الان بیش از ۵۰ عضو افتخاری از سازمانهای حاکمیتی در ناحیه نوآوری داریم و با ارتباطاتی که شکل داده ایم و توافقنامههایی که امضا کرده ایم در حال پیش بردن و توسعه ناحیه نوآوری هستیم و در واقع این مجموعهها امتیازاتی را برای شرکتهای فناور و مردم در نظر گرفتهاند یا خواهند گرفت.
معاون برنامه ریزی و توسعه پارک علم و فناوری تربیت مدرس ادامه داد: برای ترویج این طرح و معرفی آن به مردم، با همکاری شهرداری دست به طراحی، ساخت و نصب المانهای مختلف در سطح شهر زدیم و تلاش میکنیم مردم را در جریان فعالیتهای ناحیه نوآوری قرار دهیم و در واقع آنها را ترغیب به مشارکت فعال کنیم.
او گفت: برگزاری دورههای ترویجی و رویدادهای کارآفرینی نیز در همین راستا صورت گرفته است. همچنین ما فراخوانی برای جذب شرکتهای نوآور کرده ایم و در کنار آن آماده همکاری با هر نهادی که قصد توسعه و هم افزایی در ناحیه نوآوری را دارد، هستیم.
انتهای پیام/