امینی گفت: بررسی‌های خسارت در بیمه کشاورزی به این صورت است که خسارات به دو دسته عمومی (گسترده) و انفرادی تقسیم می‌شوند.

رامین امینی مدیرکل روابط عمومی صندوق بیمه کشاورزی در گفت‌وگو با خبرنگار بانک و بیمه  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: اکثر خسارات زمانی پیش آمد که کشور‌های جهان، به ویژه منطقه غرب آسیا و ایران تحت تاثیر دو عامل گرمایش زمین و تغییر اقلیم قرار گرفته بودند. همین مسئله موجب شد تا بسیاری از سبد‌های غذایی خانوار تحت تاثیر قرار بگیرد و محصولات کشاورزی از بین بروند.

او ادامه داد: براساس توسعه فائو، بانک جهانی و نهاد‌های بین المللی راهکاری برای جبران این خسارات به صورت نظام‌مند ارائه داده‌اند که "بیمه کشاورزی" است. بیمه کشاورزی نوعی مکانیزم برای تعیین و محاسبه حق بیمه است. بخش عمده بیمه کشاورزی همیشه بیش از ۵۰ درصد است و توسط دولت‌ها پرداخت شده و بخش کمتری از تولید کننده بخش کشاورزی دریافت می‌شود.

مدیرکل روابط عمومی صندوق بیمه کشاورزی بیان کرد: در کشور ما، زیربخش‌های دام، طیور، زراعت، باغبانی، آبزیان و منابع طبیعی از پوشش حمایتی بیمه کشاورزی برخوردارند. در سال زراعی ۹۸ و ۹۹ بیش از ۱۳ هزار میلیارد ریال به آسیب دیدگان بخش کشاورزی که بیمه نامه تهیه کرده بودند، پرداخت شد. بررسی‌های خسارت در بیمه کشاورزی به این صورت است که خسارات به دو دسته عمومی (گسترده) و انفرادی تقسیم می‌شوند.

امینی تصریح کرد: در خسارت‌های انفرادی شخص می‌توانند طی یک هفته به شرکت بیمه اعلام کند و پس از بررسی خسارت، خسارت خود را دریافت کند. اگر خسارت عمومی در این میان باشد، به صورت عمومی مورد بررسی قرار می‌گیرد. به طور مثال در بهار سال گذشته (۹۸) که ۱۷ استان کشور به صورت جدی آسیب دیدند و صدهزار هکتار از زمین‌های کشاورزی با آسیب‌های عظیم مواجه شدند، فناوری سنجش از دور به یاری ما آمد و با بررسی خسارت مناطق آسیب دیده، غرامت آن‌ها در چندین روز پرداخت شد.


بیشتر بخوانید


او ادامه داد: مکانیزم بیمه کشاورزی براساس مدیریت ریسک عمل می‌کند. در مدیریت ریسک، امکان پیش بینی و تمهید امکانات لازم برای جبران خسرت از قبل دیده می‌شود و دستگاه بیمه گر می‌تواند در اسرع وقت، خسارات را با دقت بالا، ارزیابی کند و غرامت خوبی را پرداخت کند. همچنین سقف غرامات افزایش پبدا کرده است. به طور مثال در حال حاضر برای خسارات دام‌های تلف شده حدود ۱۴۰ میلیون ریال و برای دام‌های تلف شده صنعتی حدود ۲۲۰ میلیون ریال پرداخت می‌شود.

این مقام مسئول در پایان اظهار کرد: غرامت‌ها تا حد زیادی می‌تواند در مزارع، باغ‌ها و مراتع طبیعی جبران خسارت کند. از این رو از تمام تولید‌کنندگان درخواست دارم محصولات خود را بیمه کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
رحمتی
۲۱:۳۸ ۱۹ بهمن ۱۳۹۹
ممنونم
بیمه کشاورزی خیلی خوبه منم به عنوان یه کشاورز توصیه می کنم کشاورزان محصولات خودشان را دربیمه کشاورزی بیمه کنند.
آخرین اخبار