به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دستورالعمل تهیه شیرینی کَنله با یک فضای داخلی غنی و مرطوب که دارای پوسته نازک، ترد و کاراملیزه شده است.
مواد مورد نیاز شیرینی کَنله فرانسوی
غلاف وانیل ۲ عدد
شیر (سرد) ۵۰۰ میلی لیتر
شکر (۲۵۰ گرم اگر شیرینی بیشتری میخواهید) ۲۰۰ گرم
آرد همه منظوره ۱۰۰ گرم
کره (ذوب شده) ۵۰ گرم
تخم مرغ (بزرگ) ۲ عدد
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آب ۴ قاشق غذاخوری
برای پوشش قالب:
عسل ۴۰ گرم
کره ۶۰ گرم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه شیرینی کَنله
فر را ۲۰ دقیقه قبل پخت شیرینی با دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
دانههای وانیل را با یک چاقوی کوچک جدا کنید. دانهها و شیر را درون یک قابلمه بریزید و آنها را کمی حرارت داده و سپس گرما را خاموش کنید و بگذارید دو دقیقه بماند.
در یک کاسه جداگانه شکر، تخم مرغ و زرده تخم مرغ را بزنید. کره ذوب شده را اضافه کنید و تا زمانی که ترکیب شود بزنید.
۱/۴ از شیر گرم را درون مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس به آرامی شیر باقی مانده را همزمان با مخلوط کردن اضافه کنید تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند.
آب را اضافه کرده و مخلوط کنید. تا خمیر به قوام کامل برسد. (توجه: اضافه کردن شیر گرم به مخلوط تخم مرغ در این مرحله بسیار مهم است.).
این خمیر را برای ۲۴ ساعت در یخچال استراحت داده تا طعم آن بهبود یابد.
برای داشتن یک سطح صاف و براق که رنگ آن قهوهای تیره باشد، قالبها را با مخلوط ۴۰ گرم عسل و ۶۰ گرم کره ذوب شده چرب کنید. برای این کار، عسل و کره را با هم ذوب کرده، مخلوط را به سرعت در قالب ریخته و سپس دوباره داخل ظرف اصلی بریزید.
خمیر شیرینی را در قالب ریخته و برای ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۲۵۰ گراد قرار داده سپس حرارت را کاهش داده و برای ۱۰ دقیقه دیگر بپزید.
بعد از پخت شیرینیها را از فر خارج کرده و در ظرف سرو گذاشته برای ۲ ساعت استراحت داده تا کاملا خنک شود.
منبع: یامی شف
انتهای پیام/