به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، علی روحبخش مدیر اداره دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: برخی داروها از جمله
فاکتور هشت انحصاری در خراسان رضوی تولید میشوند.
او با اشاره به اینکه در پی اعمال تحریمها و کمبود دارویی برخی از افراد سودجو اقدامات غیرقانونی انجام میدهند که در این حوزه تلاش میشود تا با متخلفین برابر قانون برخورد شود، افزود: به منظور بررسی تخلفات و برخورد قانونی با داروخانههای متخلف امسال بیش از هزار و ۶۰۰ مورد بازررسی از داروخانههای زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده است.
مدیر اداره دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: اولین حوزه فعالیت اداره دارو و مواد تحت کنترل، حوزه صدور پروانه و اقدامات قانونی مربوط به داروخانهها از جمله پروانه تاسیس، تغییر پروانه یا تغییر صاحب پروانه است.
بیشتر بخوانید
روح بخش با اشاره به اینکه پروانه مسئولان فنی داروخانهها، حجم قابل توجهی از اقدامات را به خود اختصاص داده است، بیان کرد: جابهجایی داروخانهها، ابطال پروانه بعضی از داروخانههای متخلف و یا فوت صاحب داروخانه از دیگر موارد کاری این حوزه از اداره دارو است.
او با اشاره به اینکه ۶۷ داروخانه شبانه روزی، ۵۴۵ داروخانه شهری و ۴۱ داروخانه نیمه وقت زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت میکنند، تصریح کرد: با احتساب داروخانههای شهرستانها و داروخانههای بیمارستانی ۹۰۸ داروخانه زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت میکنند و به لحاظ تعداد داروخانهها در رتبه اول و یا دوم در کشور هستیم.
مدیر اداره دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه بازرسی از داروخانهها به عهده واحد بازرسی است، تاکید کرد: در تمام ایام و ساعات بازدید از داروخانهها انجام میشود به گونهای که ۵۵۰ تخلف گزارش شده و هزار و ۱۶۴ شکایت تلفنی ثبت و پیگیری شده است.
روح بخش با اشاره به اینکه در مشهد تعداد قابل توجهی شرکت پخش دارو فعالیت میکنند که ۵۹ شرکت سراسری نمایندگی در مشهد دارند و ۶ شرکت استانی نیز فعالیت میکنند، اظهار کرد: این شرکتها موظف هستند دارو را از کارخانهها به داروخانه و بیمارستانها منتقل کنند و روزانه حجم قابل توجهی دارو در سطح شهر توزیع میشود.
انتهای پیام// م.ب