علیرضا بنیادی گفت: ۷۰ درصد شبکه فاضلاب خرمشهر فرسوده است و برای بازسازی آن به ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،علیرضا بنیادی سرپرست آبفای منطقه خرمشهر  امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، گفت: پارسال ۱۲ میلیارد تومان برای اصلاح شبکه فاضلاب خرمشهر اختصاص داده شد که پیمانکار به طور جدی در حال انجام عملیات احداث شبکه فاضلاب است و سعی می‌شود که بخش عمده مشکل فاضلاب مناطق بحرانی در این شهرستان برطرف شود.

او افزود: برای موضوع تخصیص اعتبار رایزنی‌هایی توسط نماینده مردم خرمشهر و آبفای خرمشهر برای اختصاص این اعتبار از محل ماده ۵۶ انجام شد که در مرحله نخست قول ۱۵۰ میلیارد ریال داده شده است.

سرپرست آبفای منطقه خرمشهر به معرفی مناطق بحرانی این شهر پرداخت و گفت: کوی فرشید، طویجات، کوی ویلا، عشایر و کوی طالقانی از جمله مناطق بحرانی خرمشهر هستند که به منظور رفع مشکل فاضلاب در برخی از مناطق بحرانی سعی شده است که ایستگاه‌های پمپاژ به‌روزرسانی شوند.

بنیادی بازسازی ایستگاه‌های پمپاژ مناطق بحرانی را اولویت کار آبفا خرمشهر اعلام کرد و افزود: پس از نخستین بارندگی ایستگاه‌های پمپاژ ارزیابی شد و هشت تا ۹ ایستگاه مناطق بحرانی همچون کوی معین یک و دو و منطقه زمین شهری در شهرستان خرمشهر بازسازی شدند.

او تصریح کرد: در حال حاضر ایستگاه عشایر در حال بازسازی است و تا ۲۰ روز آینده مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

سرپرست آبفای منطقه خرمشهر به بازسازی ایستگاه ایران زمین به عنوان یکی از اولویت‌های شهر اشاره کرد و گفت: ایستگاه ایران زمین که مناطقی را همچون کوی بهروز که پارسال دچار آب‌گرفتگی شدید شده بود، پوشش می‌دهد که در بازه زمانی یک ماهه بازسازی و وارد مدار شد و یک دستگاه ژنراتور نیز برای آن خریداری و به زودی نصب خواهد شد.

او ادامه داد: برای رفع مشکل فاضلاب در مناطق بحرانی علاوه بر بازسازی ایستگاه‌های پمپاژ خطوط به طول ۲۰ کیلومتر لایروبی شد.

بنیادی با یادآور شدن اینکه در این مناطق خط فاضلاب به شدت فرسوده است، افزود: با توان نیروهای اداره امور آبفای خرمشهر عملیات تعویض خط فاضلاب در حدود ۴۵ متر طول در منطقه کوی معین در عمق ۶ متری انجام شد.

او مشکلات عمده شبکه فاضلاب خرمشهر را نبود شبکه دفع آب‌های سطحی برشمرد و گفت: شبکه فاضلاب خرمشهر در شبانه‌روز ۸۰ تا ۹۰ مترمکعب فاضلاب ظرفیت دارد و با اضافه شدن آب سطحی ناشی از بارندگی به یک میلیون مترمکعب می‌رسد؛ لذا دفع آب‌ها به هفت تا هشت روز زمان نیاز دارد که در این شرایط فشار مضاعفی بر ایستگاه‌های پمپاژ وارد می‌شود.

سرپرست آبفای منطقه خرمشهر به نصب درپوش‌های منهول به عنوان دیگر اقدام این اداره اشاره کرد و افزود: در برخی از مناطق درب منهول به سرقت می‌رود که این موضوع علاوه بر اینکه باعث وارد شدن زباله‌ها در مجاری فاضلاب و خراب شدن ایستگاه‌های پمپاژ می‌شود که این امر زمینه بروز خطرات احتمالی را برای شهروندان نیز ایجاد می‌کند.

۵.۵ میلیارد تومان برای شبکه آب روستاهای خرمشهر نیاز است

سرپرست آبفای منطقه خرمشهر گفت: برای به‌روزرسانی تأسیسات آب‌رسانی شهدای غرب کارون، حفار شرقی و خطوط شبکه آب روستایی شهرستان خرمشهر به ۵.۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که در صورت تخصیص اعتبار در کمتر از یک سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

بنیادی اضافه کرد: همچنین در روستاهای مسیر شلمچه با توجه به حساسیت موضوع آب‌رسانی با کیفیت به این مسیر، نیازمند خط مجزا از تأسیسات طرح جامع به ایستگاه تقویت فشار شهدای شلمچه است تا مشکل آبرسانی به روستای سرحانیه خرمشهر نیز به طور کامل رفع شود.

بنا به گفته وی مطالعات و برنامه‌ریزی طرح اجرا و تقویت شبکه آب روستایی در حال انجام است که پس از پایان مطالعات وارد فاز اجرا می‌شود.

انتهای پیام/ د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
دادور
۰۷:۵۲ ۱۸ بهمن ۱۳۹۹
این فاضلاب یکبار مشکلش حل بشه دیگه چقدر هر سال با ید بابت این قضیه باید مشکل داشته باشیم