به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نان گردویی، یک نوع نان مقوی و سالم بوده که میتوانید در صبحانه یا میان وعده سرو کنید. این نوع نان خوشمزه و پرطرفدار در روشهای مختلف، اما تقریباً مشابه طبخ میشود. مواد اولیه اصلی این میان وعده آرد، گردو، شکر، تخم مرغ و… است که میتوانید به راحتی و خیلی سریع در منزل طبخ و آماده کنید. طعم فوق العاده این نان خوشمزه برای کودکان نیز بسیار عالی بوده و حتما یکی از طرفداران آن خواهند شد.
نان گردویی نیز شبیه نانهایی مانند نان شیری، نان شیرمال، نان پیچی و… طبخ میشود و اگر با طرز تهیه این نوع نانها آشنایی دارید، میتوانید به راحتی نان گردویی را نیز در منزل طبخ و توش جان کنید. میتوانید کمی کنجد بعد از پخت بر روی نان نیز بریزید و طعم آن را متفاوت سازید.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم
آرد: ۲ پیمانه
شکر: سه چهارم پیمانه
کدو حلوایی: ۱ پیمانه
گردو: ۱ پیمانه
ماست: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن مایع: نصف پیمانه
جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
کره: به مقدار لازم
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا گردو را در غذاساز خرد کرده و با کره کمی تفت دهید.
در یک ظرف شکر، روغن، ماست و تخم مرغ را ریخته و با همزن مخلوط کنید.
کدو حلوایی را رنده و با مواد مخلوط کنید.
سپس آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را نیز به مواد اضافه و هم بزنید.
قالب مورد نظر را چرب و کمی آرد بپاشید.
مایه نان گردویی را در داخل قالب بریزید.
فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و چند دقیقه صبر کنید تا گرم شود.
سپس قالب نان را به مدت ۴۰ دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود.
منبع: غذالند
انتهای پیام/