به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم. بیشتربخوانید آموزش آشپزی؛ از گراتن سیب زمینی با سوسیس و پخت گوشت بوقلمون به روش ترکیه‌ای تا شکلات سه لایه آجیلی + تصاویر به آشپزخانه مجازی خوش آمدید فوت و فن‌های پخت یک کشک بادمجان خوشمزه آش چوربا کدو و هویج؛ آش خوشمزه و پرخاصیت ترکیه‌ای طرز تهیه گشنیز پلو ؛ غذای خوشمزه و اصیل ایرانی طرز تهیه نان گردویی خانگی؛ مقوی و سالم آموزش روش صحیح و اصولی بن ماری کردن مواد غذایی مختلف ۳ روش تهیه خوشمزه‌ترین قارچ سوخاری یا شکم‌پر مجلسی در فر و بدون فر ۴ روش تهیه بیسکویت خانگی ساده و شکلاتی در فر و بدون فر + بیسکویت رژیمی ۲ طرز تهیه خورش شش انداز و فوت و فن‌های پخت آن در شهر‌های مختلف طرز تهیه گشنیز کباب آذری و ماکویی؛ یک کباب متفاوت و خوشمزه ۳ روش تهیه ترشی خرمالو و لیته خرمالو + فوت و فن ترشی خرمالو انتهای پیام/