در گزارش زیر طرز تهیه سوپ کلم و لوبیا سفید را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوردن سوپ گرم در روز‌های سرد زمستان بسیار لذت‌بخش است. سوپ‌ها انواع مختلفی دارند. یکی از انواع بسیار خوشمزه سوپ که احتمالا کمتر کسی آن را امتحان کرده است، سوپ کلم و لوبیا سفید است. این سوپ بسیار خوش طعم و خوش رنگ بوده و یک خوراک بسیار سالم محسوب می‌شود، چرا که حاوی سبزیجات مقوی و سالمی همچون کلم برگ، پیاز و هویج است. در تهیه سوپ کلم و لوبیا می‌توانید از هر نوع کلمی که دوست دارید مثل کلم سبز و کلم قرمز استفاده کنید. اما نباید فراموش کنید که در صورت انتخاب کلم قرمز رنگ سوپ شما تغییر خواهد کرد.

ویژگی مثبت این سوپ لذیذ این است که می‌توانید آن را تا پنج روز در ظرف در بسته در یخچال نگه‌داری کنید و هر زمان که دوست داشتید آن را میل کنید. در این صورت فقط باید مزه آن را تست کنید و اگر نیاز داشت آن را قبل از داغ کردن، با ادویه کی طعم‌دار کنید. یک بار که این سوپ مهیج را درست کنید، حتما آن را به فهرست غذا‌های زمستانی خود اضافه خواهید کرد. سوپ کلم و لوبیا را می‌توانید در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها هم سرو کنید. مطمئن باشید همه آنقدر از طعم این سوپ شگفت‌زده می‌شوند که حتما دستور پخت آن را از شما خواهند گرفت. اگر شما هم برای تهیه این سوپ خوشمزه وسوسه شدید، در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه سوپ کلم و لوبیا سفید مخصوص روز‌های پاییزی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه سوپ کلم و لوبیا سفید

پیاز زرد متوسط یک عدد
هویج متوسط دو عدد
ریشه رازیانه یک فنجان
سیر سه حبه
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی یک چهارم فنجان
آب مرغ شش فنجان
کلم ۴۵۰ گرم
پنیر پارمسان یک چهارم فنجان
لوبیا سفید ۴۵۰ گرم
برگ آویشن تازه یک قاشق غذاخوری
برگ ریحان یک چهارم فنجان
پرک فلفل قرمز نوک قاشق چای‌خوری
نمک به مقدار لازم
پودر فلفل سیاه تازه به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از کباب کوبیده ارزان و خوشمزه با سویا و جغول بغول به روش زنجانی و قهوه خانه‌ای تا نانایمو بار یک دسر بی نظیر + تصاویر


طرز تهیه سوپ کلم و لوبیا سفید

برای تهیه یک سوپ مقوی زمستانی روش‌های متفاوتی وجود دارد که امروز می‌خواهیم شما را با یکی از این دستورالعمل‌های خوشمزه و فراموش نشدنی آشنا کنیم. برای تهیه سوپ کلم و لوبیا سفید، پوست پیاز و هویج را بگیرید و آن‌ها را درشت خرد کنید. قسمت وسط ریشه رازیانه را در بیاورید و آن را درشت خرد کنید. پوست سیر‌ها را هم بگیرید و آن‌ها را له کنید. همه مواد را در کاسه غذاساز بریزید و تا زمانی که مواد ریز (و نه پوره مانند) شوند، آن‌ها را چند پالس بزنید. اگر غذاساز ندارید، سبزیجات را تا جایی که امکان دارد، با چاقو خیلی ریز خرد کنید.

یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط بگذارید و روغن زیتون را درون آن بریزید. اجازه دهید روغن کمی داغ شود. سپس مخلوط پیاز را اضافه کنید و به آن نصف قاشق غذاخوری نمک بزنید. اجازه دهید مواد به مدت ۱۰ دقیقه و تا زمانی که خیلی نرم شوند، روی حرارت بپزند. سبزیجات باید تقریبا سس مانند شوند. حرارت را زیاد کنید. رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه به طور سریع و مداوم هم بزنید.

آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت جوشیده و قل بخورد.. قسمت وسط کلم را خارج کنید و بقیه قسمت‌های آن را نازک خرد کنید. نصف قاشق غذاخوری دیگر نمک به آن اضافه کنید. پنیر پارمسان را به مخلوط اضافه کنید. استفاده از پنیر اختیاری است. اجازه دهید مخلوط سوپ به مدت ۲۵ دقیقه و تا زمانی که کاملا نرم شوند، روی حرارت بپزند.

لوبیا سفید، برگ آویشن و ریحان را اضافه کنید و روی حرارت بپزید تا لوبیا نرم شود. نمک، فلفل سیاه و پرک فلفل را اضافه کنید. میزان نمک و فلفل به ذائقه شما بستگی دارد؛ بنابراین می‌توانید میزان آن را کم یا زیاد کنید. سوپ را بچشید تا مزه آن مطابق با سلیقه‌تان شود. روی آن کمی روغن زیتون بریزید. زیر حرارت را خاموش کنید. سوپ را در ظرف مدنظر‌تان سرو کرده و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.