در گزارش زیر طرز تهیه سس ساندویچ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه سس ساندویچ آشنا کنیم.

مواد لازم:
پودر سیر- نصف قاشق مربا خوری
فلفل ونمک - به مقدار لازم
کره - یک قاشق غذا خوری
آرد - یک قاشق غذاخوری
پنیرچدار - رنده شده یک پیمانه
خامه پر چرب - نصف پیمانه


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از یتیمک بادمجان به روش شیرازی و بوشهری و کباب چوبی مرغ سوخاری تا رمز و راز‌های تهیه کیک شکلاتی خوشمزه خانگی + تصاویر


 

طرزتهیه:

۱- کره را در قابلمه مناسب ذوب کنید، سپس آرد، نمک وفلفل را هم اضافه کنید و تا زمانی که آرد طلایی رنگ شود تفت دهید.

۲- در ظرف دیگری خامه را با همزن برقی بزنید تا سبک شود.

۳- اگر دیدید کمی سفت است، می‌توانید مقدار کمی شیر به آن اضافه کنید.

۴- سپس آرد تفت داده شده را با خامه مخلوط و ترکیب کنید.

۵- پنیر چدار را کم کم به سس اضافه کنید وخوب هم بزنید تا سس ته نگیرد ویکنواخت شود.

۶- نکته قابل توجه این است که در تمام مراحل پخت باید شعله اجاق گاز ملایم باشد ودر آخر نمک، فلفل وپودر سیر را هم اضافه کنید و هم بزنید.

۷- بعد سس را از روی شعله بردارید.

منبع:  خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.