در این مطلب طرز تهیه ساندویچ مرغ یونانی و سس رپ را به ۲ روش مختلف برای شما آماده کرده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ساندویچ رپ یا ساندویچ پیچیده شده (Wrap Sandwiche) به خاطر طرز تهیه راحت و استفاده در محل کار و مدرسه و … حسابی طرفدار دارد و از طرفی موادی که در ساندویچ‌های رپ به کار می‌رود، بسیار متنوع است. این مدل ساندویچ‌ها قابلیت این را دارند که همه سلیقه‌ها و طبع‌های غذایی را از گوشتخوار تا گیاه‌خوار و وگان، پوشش دهند. در مهمانی‌ها هم می‌توانند به عنوان یک پیش‌غذا یا فینگرفود خوشمزه، مورد استفاده قرار بگیرند. در این مطلب طرز تهیه ساندویچ مرغ یونانی و سس رپ را به ۲ روش مختلف برای شما آماده کرده‌ایم. با ما باشید.

مواد لازم

نان پیتا: ۳ عدد

فیله مرغ: ۳ عدد

خیار: ۲ عدد متوسط

هویج: ۱ عدد

کاهو: به میزان دلخواه

پودر سیر: ۱/۴ قاشق چای خوری

پاپریکا: ۱/۴ قاشق چای خوری

سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذا خوری

آویشن و نمک: به میزان دلخواه

۲ طرز تهیه ساندویچ چیکن رپ یونانی خوشمزه و لذیذ + طرز تهیه سس رپ


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از یتیمک بادمجان به روش شیرازی و بوشهری و کباب چوبی مرغ سوخاری تا رمز و راز‌های تهیه کیک شکلاتی خوشمزه خانگی + تصاویر


مواد لازم برای سس رپ

جعفری ساطوری شده: به میزان دلخواه

سیر: ۲ حبه

پنیر خامه‌ای: ۵۰ گرم

سس مایونز: ۲۰۰ گرم

لیمو ترش: ۱ عدد

نمک و فلفل: به میزان دلخواه

۲ طرز تهیه ساندویچ چیکن رپ یونانی خوشمزه و لذیذ + طرز تهیه سس رپ


طرز تهیه سس رپ ساندویچ

در یک ظرف مناسب، سس مایونز را با پنیر خامه‌ای مخلوط کنید و با همزن بزنید یا در غذاساز بریزید تا مایه یکدستی به وجود آید. سیر را له و اضافه کنید. می‌توانید از پودر سیر هم استفاده کنید. جعفری ساطوری شده و نمک را اضافه کنید. آب لیمو را بگیرید و به سس اضافه کنید. سس را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید و سپس در ظرف مناسب سرو کنید.


طرز تهیه ساندویچ رپ مرغ

فیله‌های مرغ را در یک ظرف یا زیپ کیف قرار دهید و به آن سس بالزامیک، پودر آویشن، نمک، پاپریکا و پودر سیر اضافه کنید. مواد را به هم بزنید تا به مرغ‌ها به سرکه و ادویه‌ها آغشته شوند. مرغ‌ها را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه استراحت دهید. هرچه بیشتر مرغ‌ها هم مرینیت شوند، هم تردتر و هم خوش‌طعم‌تر می‌شوند.

بعد از اینکه فیله‌ها کاملا طعم گرفتند، در یک تابه مقداری روغن بریزید و فیله‌ها را در آن سرخ کنید. فیله‌ها را برش بزنید. کاهو، خیار و هویج را خلالی یا نگینی خرد کنید. نان‌ها را به اندازه دلخواه برش بزنید و مقداری از سس را روی نان بریزید. برش‌های کاهو، خیار و هویج را روی سس بریزید و مرغ را به آن‌ها اضافه کنید. ساندویچ را بپیچید و در ظرف مناسب سرو کنید.

 

طرز تهیه ساندویچ رپ مرغ (روش ۲)

۲ طرز تهیه ساندویچ چیکن رپ یونانی خوشمزه و لذیذ + طرز تهیه سس رپ

مواد لازم

گوجه فرنگی گیلاسی: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی (خرد شده)

پیاز (قرمز): ۱عدد کوچک

خیار: ۱ عدد

حمص نخود: ۳۰۰ گرم

نان: ۵ عدد

ران بدون استخوان یا سینه مرغ: ۸۰۰ گرم

آبلیمو: ۳ قاشق غذا خوری

سیر: ۳ حبه (له شده)

پودر آویشن: ۱/۲ قاشق غذا خوری

روغن زیتون: ۱/۴ لیوان دسته دار فرانسوی

فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم

مواد لازم برای سس رپ ساندویچ

ماست یونانی: ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی

آب لیمو: ۱ قاشق غذا خوری

شوید خشک: ۱/۲ قاشق غذا خوری

نمک: به میزان دلخواه


طرز تهیه سس رپ

همه مواد لازم برای تهیه سس رپ (ماست، آبلیمو، شوید خشک و نمک) را با هم مخلوط کنید و چند دقیقه در یخچال قرار دهید.

مرغ را با آبلیمو، نمک، سیر له شده، پودر آویشن، فلفل سیاه و روغن زیتون، طعم‌دار کنید و به مدت حداقل یک ساعت در ظرف دربسته در یخچال استراحت دهید. پیاز را به مدت ۵ دقیقه در آب سرد قرار دهید تا طعم تند آن گرفته شود (در صورت دلخواه). سپس آن را خلالی و نازک خرد کنید. خیار و گوجه گیلاسی را نگینی خرد کنید.

مرغ‌های طعم‌گرفته و نرم شده را درون تابه با روغن سرخ کنید تا جایی که طلایی یا قهوه‌ای شوند. مرغ‌ها را به صورت نواری خرد کنید. نان‌ها را به اندازه دلخواه برش بزنید و روی آن‌ها را حمص بمالید. تکه‌های مرغ را اضافه کنید و روی آن‌ها را خیار، گوجه و پیاز خرد شده بریزید. مقداری از سس ماست (سس رپ) را روی مواد داخل ساندویچ بریزید و آن‌ها را بپیچید.

فوت و فن‌های طرز تهیه ساندویچ رپ مرغ یونانی

*می‌توانید از نان لواش نازک، تورتیلا و تافتون هم در طرز تهیه ساندویچ رپ مرغ استفاده کنید.

*برای اینکه ساندویچ‌ها باز نشوند، دور رپ‌ها را کاغذ ساندویچ یا فویل بپیچید.

*به جای مرغ می‌توانید از ماهی بیکن و کالباس هم استفاده کنید. در این صورت ساندویچ رپ ماهی و ساندویچ رپ کالباس خواهید داشت.

*اگر از سینه مرغ در طرز تهیه ساندویچ رپ استفاده کنید، نسبت به ران بدون استخوان رژیمی‌تر است.

* برای تهیه ساندویچ رپ وگان، به جای مرغ و ماهی و کالباس، از حلقه‌های بادمجان کبابی استفاده کنید.

*به جای حمص، می‌توانید در طرز تهیه چیکن رپ از نخود پخته هم استفاده کنید.

برای اینکه ساندویچ‌هایتان طعم خاص و ویژه‌ای بگیرد، نصف آووکادو را له یا نگینی خرد کنید و به مواد ساندویچ رپ اضافه کنید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۶ ۲۳ بهمن ۱۳۹۹
عالیه عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۲ ۲۲ بهمن ۱۳۹۹
عجب