به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پلوی بخارا غذای معروف کشور ازبکستان است، اما در مناطق شمالی ایران و سایر استانها از جمله تهران هم طبخ میشود. این غذا بسیار خوشمزه و البته زیباست!
مواد لازم
برنج ۱ کیلوگرم
گوشت ۵۰۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
کشمش ۱۵۰ گرم
هویج خلال شده ۵۰۰ گرم
پیاز ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زعفران ساییده ۱ قاشق چای خوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
در ظرفی مناسب مقداری کره آب میکنیم و پیازهای نگینی شده را در آن تفت میدهیم تا نیمه سرخ شوند.
سپس گوشتها را به صورت تکهای خرد کرده و به آن اضافه میکنیم و آن قدر تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. فلفل و نمک و هویج را هم افزوده و تفت میدهیم و به آنها ۲پیمانه آب اضافه کرده و گوشت را میپزیم.
در ظرفی مناسب برنج را به مرحله ابکشی میرسانیم.
کشمشها را در روغن تفت میدهیم تا کمی باد کند و آن را به گوشتی که آبش کاملا تبخیر شده اضافه میکنیم.
برنج و مواد را به صورت لا به لا قرار داده و ان را دم میاندازیم.
سایر نکات
اگر غذای ترش دوست دارید کمی به غذا گرد لیمو یا گرد غوره بزنید.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/