رییس دادگستری شهرستان راور گفت: همزمان با عملیاتی شدن طرح اورژانس قضایی در راور، تاکنون ۲۲۸ مورد صلح و سازش در پرونده‌های کیفری حاصل شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمدرضا سنجری، رییس دادگستری شهرستان راور در نشست اجرایی کردن طرح اورژانس قضایی گفت: همزمان با عملیاتی شدن طرح اورژانس قضایی در شهرستان راور با مشارکت دستگاه‌های اجرایی، تاکنون ۲۲۸ مورد صلح و سازش در پرونده‌های کیفری حاصل شده است که جای  قدردانی دارد.

او افزود: مدیریت آسیب‌های اجتماعی به یک برنامه ریزی علمی نیاز دارد و طرح اورژانس قضایی بر همین مبنا تنظیم شده است.

سنجری با اشاره به اینکه عملیاتی کردن طرح اورژانس قضایی، نیاز به مشارکت تمامی دستگاه‌ها دارد، ادامه داد: زمانی که فرد یا خانواده دچار آسیب روانی یا اجتماعی می‌شود، یقینا نیازمند دریافت خدمات حمایتی و حرفه‌ای است و ارائه این خدمات بسته به نوع مشکل فرد و نیاز وی به دستگاه‌های محتلف مرتبط می‌شود.

او بیان کرد:  اگر افراد در مواجه با آسیب‌های روانی و اجتماعی مورد حمایت قرار نگیرند، زمینه برای مشکلات و آسیب‌های بزرگ تر و جدی‌تر فراهم می‌شود و باید همه تلاش کنیم تا مداخله به موقع و درست در دستور کار قرار گیرد.

رییس دادگستری شهرستان راور راه اندازی طرح اورژانس قضایی را یک قدم موثر برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، خصوصا قضا زدایی عنوان کرد و افزود: برای فرهنگ سازی مراجعه مردم به مراکز مشاوره حمایتی قبل از مراجعه به دستگاه قضا، باید برنامه ریزی‌های لازم انجام شود.

او تصریح کرد:  تکیه بر اعتقادات دینی در مدیریت آسیب‌های اجتماعی به مراتب موثرتر از راهکار‌های دیگر است. 

سنجری تاکید کرد: تمامی دستگاه‌ها باید در اجرای این طرح ورود پیدا کنند و از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد نیز به بهترین شکل ممکن استفاده شود.

او با اشاره به طرح‌های پیشگیری از وقوع جرم، افزود: موفقیت در اجرای برنامه‌های پیشگیری از وقوع جرم، نیازمند اقدامات ترکیبی و توامان در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و پیشگیری‌های حقوقی و قضایی است.

رییس دادگستری شهرستان راور با بیان اینکه باید از تمامی ظرفیت‌ها برای پیشگیری از وقوع جرم بهره گیری شود، بیان داشت: نیاز است تا از ظرفیت بسیج برای پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی بیش از گذشته استفاده شود.

او سپاه را بازوی دادگستری در مقابله با آسیب‌های اجتماعی دانست و تصریح کرد: مشارکت فعال مجموعه نیرو‌های سپاه و بسیج در طرح‌ها و برنامه‌های مختلف امنیتی و اجتماعی، پشتوانه مهمی در پیشبرد اهداف دستگاه قضایی است.

سنجری در این نشست از اجرای طرح مصلحین قرآنی در شهرستان راور برای کاهش آسیب‌های اجتماعی به ویژه در حوزه خانواده خبر داد و گفت: در این طرح مصلحین آموزش دیده قرآنی به عنوان معتمدین تاثیرگذار در مناطق مختلف به عنوان بازوی دادگاه خانواده برای حل اختلافات فی مابین افراد تلاش می‌کنند.

نشست اجرایی کردن طرح اورژانس قضایی راور با حضور رئیس دادگستری، دادستان عمومی و انقلاب، فرماندهی انتظامی راور، مدیر حوزه علمیه فخریه، معاون فرماندار، رییس مرکز بهداشت، مصلحان و اعضا شورای حل اختلاف سازشی، مسئول اورژانس ۱۱۵، مسئول اورژانس اجتماعی، سرپرست آتش نشانی و رییس اداره بهزیستی در محل دادگستری شهرستان راور برگزار شد.

انتهای پیام / م 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار