لشکر بلوکی رییس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گلستان در گفتگو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
گرگان، گفت: بیماری
کووید ۱۹ یک بیماری نوظهور با قابلیت همه گیری انسان است که برای این ویروس جدید یافتن روشهای جایگزین برای پیشگیری و کنترل بیماری ضروری است.
او ادامه داد: کمبود برخی مواد مغذی منجر به نقص در عملکرد سیستم ایمنی و در نتیجه افزایش احتمال بروز عفونتها و یا تشدید آنها میشود.
لشکر بلوکی افزود: برای عملکرد مناسب سیستم ایمنی، دریافت ویتامینها A، B، C، D و e و رعایت یک رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از ابتلا توصیه میشود.
او گفت: همچنین پیشنهاد میشود وضعیت تغذیهای بیماران مبتلا به کووید ۱۹ بررسی شده و بر طبق آزمایشها مکمل یاری مناسب در نظر گرفته شود.
لشکر بلوکی افزود:تامین مقادیر کافی از ویتامینها و مقادیر کافی موادمعدنی و اسیدهای چرب بلند زنجیر امگا ۳ از طریق یک رژیم غذایی مناسب یا از طریق مکملهای رژیمی ممکن است به عنوان یک مداخله مناسب در پیشگیری و یا درمان کووید ۱۹ موثر باشد.
انتهای پیام/م