در گزارش زیر طرز تهیه کوکی گل بنفشه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوکی کره‌ای با تزیین گل بنفشه البته با هر نوع گل خوراکی میشه انجام داد.

مواد لازم:

آرد سفید ۱ و ۱/۴ پ

پودر شکر ۱/۴ پ

کره همدمای محیط و نرم ۱۰۰ گرم

وانیل ۱/۴ ق چ

شیر در صورت نیاز ۲ ق غ

مواد لازم برای روی کوکی:

سفیده تخم مرغ

شکر

گل بنفشه


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پنکیک سیب زمینی پنیری و پنه میگو تا ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو + تصاویر


 

طرز تهیه:

کره، پودر شکر، وانیل و آرد را با هم مخلوط کنید و کاملا ورز دهید تا یکدست و خمیری شکل شده چسبنده نباشد.

اگر یکدست نشد یک قاشق شیر اضافه کنید و اگر لازم بود یک قاشق دیگراضافه کنید.

خمیر کاملا لطیف بدون چسبندگی باید باشد.

خمیر را بین دو کاغذ با کمک وردنه باز کنید. زیاد ضخیم نباشد نازک هم نباشد.

کاتر زده و درون سینی فر که کاغذ گذاشتید قرار دهید..

درون فری که از قبل با حرارت ۱۶۰ در جه سانتی گراد گرم شده به مدت ۲۰_۲۵ دقیقه قرار دهید.

اطراف کلوچه‌ها کمی طلایی شود. پس از آن اجازه دهید تا کاملا خنک شود.

گل بنفشه‌ها را کاملا شسته و روی دستمال حوله قرار دهید تا رطوبت آن گرفته شود.

قسمت دم آنرا جدا کنید.

یک عدد سفیده تخم مرغ را با چنگال بزنید تا از لختگی درآید.

سپس با برس روی کوکی‌ها بمالید گل بنفشه روی آن گذاشته کمی با دست فیکس کنید.

و مجددا لایه نازکی سفیده تخم مرغ بزنید کمی شکر بپاشبد و مجددا به مدت ۵ دقیقه در همان دمای ۱۶۰ درجه قرار دهید.

منبع:کافه مد

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.