به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گاجر کا حلوا یک حلوا یا دسرِ شیرین نشات گرفته از شبه قاره هند است.
مواد لازم:
هویج رنده شده چهار پیمانه
شیر پرچرب چهار پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن جامد چهار ق غ
پودر هل نصف ق چ
زعفران دم کرده به میزان لازم
پسته، بادام، بادام هندى در مجموع نصف پیمانه
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از پنکیک سیب زمینی پنیری و پنه میگو تا ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو + تصاویر
طرز تهیه:
هویج رنده شده و شیر را با هم مخلوط و درون قابلمه ى گودى ریخته و روى حرارت متوسط قرار دهید تا شیر به جوش بیاید.
سپس حرارت را کم کرده و هر از گاهى هویجها را هم بزنید تا تمام شیر داخل هویج، تبخیر شود.
سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا آبى که هویجها، بعد از اضافه کردن شکر میندازن نیز تبخیر شود.
سپس روغن و پودر هل و زعفران را اضافه کنید و حلوا را تا زمانیکه شفاف شود و رنگش به سرخى متمایل شود، روى حرارت کم تفت دهید.
سپس مغزهاى کوبیده شده را به حلوا اضافه کنید و از روى حرارت بردارید و داخل ظرف سرو یا قالب سیلیکونى و یا ظرف کم عمقى فشرده کنید و بعد از سرد شدن برش بزنید و با خلال پسته و بادام هندى و بادام تزیین کنید
منبع: کافه مد
انتهای پیام/