در گزارش زیر طرز تهیه گاجر کا حلوا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گاجر کا حلوا یک حلوا یا دسرِ شیرین نشات گرفته از شبه قاره هند است.

مواد لازم:

هویج رنده شده چهار پیمانه
شیر پرچرب چهار پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن جامد چهار ق غ
پودر هل نصف ق چ
زعفران دم کرده به میزان لازم
پسته، بادام، بادام هندى در مجموع نصف پیمانه


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پنکیک سیب زمینی پنیری و پنه میگو تا ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو + تصاویر


طرز تهیه:

هویج رنده شده و شیر را با هم مخلوط و درون قابلمه ى گودى ریخته و روى حرارت متوسط قرار دهید تا شیر به جوش بیاید.

سپس حرارت را کم کرده و هر از گاهى هویج‌ها را هم بزنید تا تمام شیر داخل هویج، تبخیر شود.

سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا آبى که هویج‌ها، بعد از اضافه کردن شکر میندازن نیز تبخیر شود.

سپس روغن و پودر هل و زعفران را اضافه کنید و حلوا را تا زمانیکه شفاف شود و رنگش به سرخى متمایل شود، روى حرارت کم تفت دهید.

سپس مغزهاى کوبیده شده را به حلوا اضافه کنید و از روى حرارت بردارید و داخل ظرف سرو یا قالب سیلیکونى و یا ظرف کم عمقى فشرده کنید و بعد از سرد شدن برش بزنید و با خلال پسته و بادام هندى و بادام تزیین کنید

منبع: کافه مد

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.