به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوشبختانه امروزه با افزایش تمایل افراد به گیاهخواری، تنوع غذاهای مخصوص گیاهخواران بیشتر شده است. خوراک ماش یکی از غذاهای گیاهی بسیار خوشمزه بوده که برای این رژیم غذایی بسیار مناسب است. در تهیه این غذای لذیذ علاوه بر ماش، از پیاز، سیر، زنجبیل تازه و آب سبزیجات استفاده میشود. این غذای گیاهی علاوه بر اینکه بسیار خوش طعم است، بسیار مقوی هم است. ماش حاوی کلسیم، روی، فیبر، ویتامین B6، منیزیم، ویتامین D، آهن و … است. همچنین ماش سرشار از آنتیاکسیدان است و برای پیشگیری و درمان سکته قلبی، کاهش کلسترول خون، فشار خون و درمان دیابت مفید است.
این غذا به دلیل وجود زنجبیل و فلفل هالوپینیو طعمی تند دارد، اما اگر غذای تند دوست ندارید، میتوانید این دو ترکیب را حذف کنید. در تهیه خوراک ماش همچنین از شیر نارگیل پرچرب استفاده میشود، که به خوراک ماش بافت خامهای میدهد. این غذا در مدت زمان کمی آماده میشود، بنابراین گزینه مناسبی برای مواقعی است که زمان زیادی برای غذا درست کردن ندارید اما هوس یک غذای خوشمزه کردهاید. اگر شما هم برای تهیه این غذای جذاب و خوشمزه وسوسه شدهاید و میخواهید با درست کردن آن خانوادهتان را هیجان زده کنید، با ما همراه باشید. در این مقاله طرز تهیه خوراک ماش مخصوص گیاهخواران را به شما آموزش میدهیم.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم برای تهیه خوراک ماش گیاهی و خوشمزه
روغن نارگیل یک قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
سیر سه حبه
هویج دو عدد
پودر زنجبیل تازه یک قاشق چایخوری
فلفل هالوپینیو دو عدد
پودر زیره یک قاشق چایخوری
ماش یک فنجان
آب سبزیجات یک فنجان
شیر نارگیل کاله خرید آنلاین یک و نیم فنجان
گشنیز تازه یکچهارم فنجان
لیموترش تازه یک عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه خوراک ماش گیاهی و خوشمزه در خانه
شما با استفاده از ماش علاوه بر ماش پلو و آش ماش میتوانید خوراکی خوشمزه و گیاهی تهیه کنید که طعم آن همه را شگفتزده خواهد کرد. برای تهیه این خوراک بهتر است ماشها را از شب قبل خیس کنید. پوست پیاز و هویج را بگیرید و آنها را ریز خرد کنید. سیرها را هم خیلی ریز خرد کنید. قسمت وسط فلفل هالوپینیو را خارج کرده و آن را ریز خرد کنید. برگهای گشنیز تازه را ریز خرد کنید. اگر طعم گشنیز را در غذا دوست ندارید، میتوانید آن را حذف کنید با به جای آن از جعفری استفاده کنید. آب لیموترش را هم بگیرید و کنار بگذارید.
در یک قابلمه بزرگ، روغن نارگیل بریزید و اجازه دهید روی حرارت متوسط گرم شود. پیاز، سیر، هویج، پودر زنجبیل، فلفل هالوپینیو، نمک و پودر زیره را اضافه کنید و هم بزنید. به مدت پنج دقیقه مواد را تفت دهید تا پیاز نرم و طلایی شود.
آب ماش خیس خورده را دور بریزید و ماش را به قابلمه اضافه کنید. شیر نارگیل و آب سبزیجات را درون قابلمه بریزید و اجازه دهید بجوشند. سپس زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند تا ماشها نرم شوند. سپس زیر حرارت را کم کنید.
پس از جا افنتادن خوراک ماش را به ظرف سرو منتقل کنید و آب لیموترش تازه را روی آن بریزید. گشنیز خرد شده را نیز برای تزئین روی آن بریزید و همانطور که گرم است، سرو کنید. خوراک ماش شما آماده است. نوش جان.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/