به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما را با دستور تهیه ميگوي شكم پر آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد مورد نیاز
میگو...... ۱۶ عدد درشت
نمک و فلفل...... به میزان لازم
کره....... ۳۰ گرم
پیاز خرد کرده.... ۱ عدد متوسط
فلفل دلمهای خرد کرده.... ۱ عدد کوچک
آرد..... ۱ قاشق سوپخوری
شیر... یک چهارم پیمانه
ماهی دودی بدون تیغ و خرد کرده...... ۱۵۰ گرم
سس مایونز....۱ قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا رنده کرده..... ۱۰۰ گرم
روش تهیه
پوست و سر میگوها را جدا سازید و آن را تمیز کنید. آنگاه شکافی در میگو ایجاد کنید و روده آن را خارج نمائید. حالا در قابلمة مناسبی آب و قدری نمک بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوش آید. سپس میگوها را به مدت یک دقیقه بجوشانید و بعد در آبکش بریزید. اینک قسمت انتهایی میگو را با کارد تیزی شکاف دهید و باز کنید، کنار بگذارید. در تابة مناسبی کره و پیاز را بریزید و روی اجاق بگذارید تا پیاز نرم و سبک شود. سپس فلفل دلمهای را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید. اینک آرد را اضافه کنید و قدری دیگر مواد را تفت دهید. حالا شیر را افزوده و از روی حرارت بردارید. سپس ماهی، نمک، فلفل و سس مایونز را بیفزائید و مخلوط کنید. میگوهای باز شده را با این ترکیب پر کنید و رویش پنیر بپاشید و در سینی پخت قرار دهید. اکنون میگوها را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجة سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید.
خواص میگو
رادیکالهای آزاد به DNA و غشاهای سلولی آسیب میرسانند که این مسئله به پیری زودرس و بیماری منجر میشود. ثابت شده است آنتی اکسیدانی که رنگدانهی رنگ اولیهی میگو را فراهم میکند، به کاهش التهاب که یکی از عوامل مهم در پیری و ابتلا به بیماری است، کمک میکند.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/