به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه شیرینی دنیش آشنا کنیم.
مواد لازم
خمیر هزارلا ۱ بسته
مارمالاد مربا به مقدار لازم
کره ۱۰۰ گرم
مواد رومال:
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شکر به مقدار لازم
کره کمی
شکلات چیپسی به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
خمیر هزارلا رو به شکل مستطیل برش بزنید و یک تیکه کره یک طرفش بزارید و تا بزنید به شکلی که مربع بشه (کره بینش خوش طعم میکنه. سعی کنید که دو لبه کامل به هم بچسبه)
برای رومال زرده تخم مرغ و شکر رو هم بزنید که طعم بد تخم مرغ بره و روی شیرینی بزنید و توی فر ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید (دما و زمان بستگی به فر داره)
بعد پخت و سرد شدن کامل شیرینی ها، با برس مقدار کمی کره روی شیرینیها بزنید. بعد وسط شیرینی رو به انداره سر یه اسکان کوچیک اندازه بزنید و خمیرشو بدین داخل شیرینی و داخل حفره رو مارمالاد بریزید و با شکلات چیپشی آب شده تزیین کنید. نوش جان
سایر نکات
حتما حتما دو طرف هزارلارو که تا دادین بچسبونید وگرنه نون بالا آمده و بد فرم میشه. کره رو هم قشنگ فشار بدین که بچسبه
منبع: پاپیون
انتهای پیام/