در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  شیرینی شکلات آلمانی آشنا کنیم.


مواد لازم
بیسکویت پتی پور پودر شده ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
کره ۱۲۰ گرم
پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق سوپ خوری
گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه


بیشتر بخوانید

طرز تهیه
کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره اب شود

تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم و به کره و کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم فقط در حدی که شکر کاملا حل بشه

از روی حرارت برداشته و گردو و بیسکویت را می‌ریزیم ورنده پوست پرتقال یا نارنج رو هم می‌ریزیم

اگه مواد شل بود میشه کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد میشه پسته هم ریخت که موقع برش زدن خوشگل بشه

این مقدار را تو ۲تا کیسه فریزر ریخته و خوب فشرده کرده بصورت استوانه و ۳ ساعت تو فریزر گذاشته

موقع برش زدن به دلخواه می‌تونیم تو پودر نارگیل یا پودر پسته یا بیسکویت پودر شده بغلتونیم

شکلات بسیار خوشمزه ایه و طرفدار زیاد داره البته زمستون مناسبتره، چون تو هوای گرم تابستون کمی شل میشه

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۰ ۲۷ بهمن ۱۳۹۹
آره خوشمزه میشه ،فقط تخم مرغش خامه ایرادی نداره
Iran (Islamic Republic of)
بهاره
۱۱:۲۵ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
دستورش یکم ناقصه بایدموادروبذاریم رویه شعله خیلی کم ومدام هم بزنیم که تخممرغ بپزه بعدازروشعله که برداشتیم بیسکوییت روبریزیم توش من همیشه درست میکنم خیلی خوشمزه س