به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه شیرینی نازوک آشنا کنیم.
مواد لازم
مواد لازم خمیر
آرد ۶۰۰ گرم
ماست ۱ پیمانه
روغن جامد ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
مایه خمیر ۱ قاشق چای خوری
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
آب ولرم ۱ قاشق سوپ خوری
مواد میانی
آرد ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
روغن جامد ۱۰۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
مواد رومال:
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
ماست۱ قاشق چای خوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
مایه خمیر را به همراه نصف قاشق چایخوری از شکر و آب مخلوط کرده و کنار بگذارید تا عمل کند.
تخم مرغ و باقی شکر و وانیل را باهم زده و مایه خمیر را اضافه کرده و هم بزنید.
ماست و بکینگ پودر را مخلوط کرده و به مواد تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید.
روغن راهم افزوده و هم بزنید، آرد را اضافه کرده و کمی با سرانگشتان ورز دهید تا خمیر یکدست شود و به دست نچسبد.
خمیر را در یک کیسه فریزر پهن کنید و سه ساعت درون یخچال استراحت دهید. سپس از یخچال خارج کرده و نیم ساعت در دمای محیط قرار دهید. در این فاصله مواد میانی را آماده کنید.
مواد خشک را باهم ترکیب کرده و روغن را تا جایی اضافه کنید که مواد حالت شن خیس پیدا کند و قابل پخش کردن روی خمیر باشد.
خمیر و مواد میانی را به شش قسمت تقسیم کنید. هر قسمت خمیر را به صورت مستطیل روی تخته کاری که کمی آرد پاشی شده باز کنید. از مواد میانی روی تمام آن پخش کنید. دو لبه را از کنارهها کمی روی خمیر برگردانید و از طول خمیر را سه تا چهار بار تا بزنید.
روی رول را با فشار دست کمی صاف و نازکتر کنید؛ و با کمککارد یا کاتر موج دار به مستطیلهای ۴×۶ برش بزنید. با اندک فاصلهای کنار هم داخل سینی فر کمی چرب شده بچینید به طوری که لبههای باز کنار هم باشند. روی هر گدام را با چنگال یکبار سوراخ بزنید.
مواد رومال را مخلوط کرده و با قلم مو روی شیرینیها بکشید، احتیاط کنید از کنارهها نریزد ودر فر گرم با دمای ۱۶۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه بپزید، باید زیر و روی شیرینیها طلایی شود، اما باتوجه به دمای فرها اگر زودتر پخت آنها را خارج کنید و چند لحظه کوتاه گریل را روشن کنید.
سایر نکات
آرد را از ۵۰۰ گرم بریزید و تا جایی که لازم بود اضافه کنید.
اگر خمیر بعد از استراحت حالت بریده یا شل داشت کمی آرد اضافه کنید.
برای مواد میانی میتوانید از دارچین، هل، زنجبیل یا مغزهای پودر شده استفاده کنید.
در برخی منابع دیدم که حتی کاملا بدون عطر تهیه میکردند و دوست داشتند طعم اصیل آرد حس شود.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/