بر اساس آمار اعلام شده از سوی سازمان ثبت احوال کشور، در سال ۹۸ به ترتیب ۵ استان از جمله تهران (۳۲ سال)، البرز (۳۱.۵ سال)، مازندران (۳۰.۹ سال)، مرکزی (۳۰.۸ سال) و فارس (۳۰.۸ سال) دارای بالاترین میانگین سن ازدواج در مردان بوده اند. همچنین به ترتیب ۵ استان کشور از جمله سیستان و بلوچستان (۲۵.۸ سال)، خراسان جنوبی (۲۷.۳ سال)، هرمزگان (۲۷.۷ سال)، خراسان شمالی (۲۷.۹ سال)، یزد (۲۸.۳ سال) و گلستان (۲۸.۴ سال) دارای پایینترین میانگین سن ازدواج در مردان بوده اند.
در زنان نیز به ترتیب ۵ استان کشور از جمله کرمانشاه (۳۰.۱ سال)، تهران (۲۸ سال)، البرز (۲۷.۳ سال)، گیلان (۲۶.۴ سال) و مازندران (۲۶.۲ سال) دارای بالاترین میانگین سن ازدواج در زنان بوده اند، همچنین به ترتیب ۵ استان کشور نیز از جمله سیستان و بلوچستان (۲۱ سال)، خراسان جنوبی (۲۲.۵ سال)، خراسان شمالی (۲۲.۷ سال)، هرمزگان (۲۳.۳ سال) و زنجان (۲۳.۶ سال) دارای پایینترین میانگین سن ازدواج در زنان بوده اند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
بابی پولی بیکاری نمیشه زن گرفت
دخترهزارتاآرزوداره
پس توخونه بشین بیمه پدرومادر بخوره بهتر تازجر بکش بانداری
ولی این یک استثناء ست
سن ازدواج در ایران اسلامی بسیار بالا رفته و از زمانی که نوجوان دختر و پسر به سن تکلیف می رسند و تا ازدواج برایشان صورت می پذیرد بسیار بسیار بسیار سن ازدواجشون بالا رفته و به لحاظ روحی و جسمی تا قبل از ازدواجشان این سنین بسیار بحرانی و شکنجه آور و سخت است و حوانان وطن را به مفاسد مختلف می کشاند واقعا برای جامعه اسلامی تاسف آور است باید در جامعه اسلامی ایران اسلامی همه جوانانش قبل از رفتن به سربازی باید همگیشان متاهل و دارای فرزند باشند این بحرانیست برای جامعه انسانی اسلامی ایران که انقدر سن ازدواج بالا رفته و نه مسئولان و نه خانواده ها گامهای موثری بر نداشته و بر نمی دارند در این امور بسیار حیاتی و مهم . والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .