به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رولت مربایی نوعی شیرینی خشک فوقالعاده زیبا و در عین حال خوشمزه است که میتواند جز شیرینیهای عید امسال باشد. با طرز تهیه این شیرینی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه رولت مربایی
آرد نصف فنجان
بیکینگ پودر یکچهارم قاشق غذاخوری
شکر نصف فنجان
نمک دو قاشق چایخوری
کره یک فنجان
پنیر خامهای ۲۳۰ گرم
پوست پرتقال رنده شده به اندازه یک پرتقال
گردو (ریز خرد شده) یکونیم فنجان
مربای توت فرنگی یا آلبالو (دلخواه) یک فنجان
توت فرنگی خشک نصف فنجان
تخم مرغ یک عدد
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه رولت مربایی
آرد، بیکینگ پودر، یکچهارم فنجان شکر و ۱ قاشق چایخوری نمک را داخل یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. همزن برقی را روی دور کند قرار دهید و مواد را با هم ترکیب کنید.
کره را به مواد اضافه کنید و آنقدر به هم زدن ادامه دهید تا مواد مثل شن و ماسه ریز شوند. زمانی حدود ۲ دقیقه کافی است.
پنیر خامهای را به مواد اضافه کنید. دوباره به مدت یک دقیقه شروع به هم زدن کنید تا پنیر خامهای همه جای مواد پخش شود. نباید مایه خیلی سفت شود.
خمیر آماده است. آن را از ظرف خارج کرده و به دو قسمت تقسیم کنید. خمیرها را روی میز کارتان پهن کنید و با پلاستیک روی آنها را سفت بپوشانید تا خشک نشوند. ۳۰ تا ۴۵ دقیقه آنها را کنار بگذارید.
در این فاصله پوست پرتقال رنده شده، گردوی خرد شده، مربا و ا قاشق چایخوری از نمک را داخل یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید.
یک کاغذ مخصوص فر روی میز کارتان قرار دهید و خمیر را با وردنه روی میز پهن کنید. خمیر را به صورت اریب از چپ به راست برش دهید. سپس از راست به چپ برش دهید به صورتی که حالت پهن به باریک پیدا کند.
حالا مواد را روی خمیر بریزید و خمیرها را آرام طوری که مواد بیرون نریزد، رول کنید.
قفسه فر را در بالاترین طبقه قرار دهید و فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
توت فرنگی خشک شده را داخل هاون پودر کنید و داخل یک کاسه کوچک انتقال دهید و با یکچهارم فنجان از شکر ترکیب کنید.
تخم مرغ را با دست بزنید. سپس برس آشپزی را به تخم مرغ آغشته کنید و روی رولتها بمالید. حالا پودر توت فرنگی و شکر را روی رولتها بریزید.
رولتها را داخل فر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا طلاییرنگ شوند.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/