مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌شرقی از ثبت شیوه تهیه پنیر لیقوان به عنوان یکی از نماد‌های مهم و اصلی لبنی آذربایجان در فهرست آثار ملی کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،حمزه زاده مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌شرقی گفت:  محصول پنیر از مهمترین ظرفیت‌های گردشگری غذا در آذربایجان شرقی و کشور محسوب می‌شود که حاصل زحمات نسل‌های متمادی از مردم خوش ذوق روستای لیقوان است و طبق گفته گذشتگان، تولید پنیر بیش از صد‌ها سال قبل بین مردم منطقه رایج بوده و به همین خاطر می‌توان پنیر لیقوان را یکی از بهترین پنیر‌های ایران و جهان دانست که از شیر گوسفند نژاد قزل به دست آمده است.

او گفت: پنیر لیقوان از جمله پنیر‌های مشهور و منحصربه فرد جهان است که به سبب اینکه از شیر حیوانات پرورش یافته در دامنه سهند تولید می‌شود به لحاظ مرغوبیت، کیفیت، عطر و طعم خوب در سطح عالی قرار دارد.

او گفت: این اداره‌کل از پارسال در حال طی فرآیند ثبت پرونده پنیر لیقوان در فهرست آثار ملی بود که خوشبختانه با پیگیری مستمر معاونت میراث‌فرهنگی استان آذربایجان شرقی شیوه تهیه پنیر لیقوان به عنوان یکی از آثار ناملموس استان در جلسه اخیر شورای ثبت ملی آثار در فهرست آثار ملی کشور قرار گرفت.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.