در گزارش زیر طرز تهیه کباب قشقایی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  کباب قشقایی آشنا کنیم.

مواد لازم
گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم
پیاز چهار قاچ ۱ عدد
نان لواش ۳-۲ عدد
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم
پیاز چهار قاچ ۱ عدد
نان لواش ۳-۲ عدد
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه
گوشت را با پیاز و ۵-۶ پیمانه آب در دیگ روی آتش به جوش بیاورید.

کف گوشت را بگیرید، اندکی نمک و فلفل اضافه کنید، شعله را کم کنید، در دیگ را ببندید و ۲ ساعت یا کمی بیشتر بپزید تا گوشت نرم شود، ولی له نشود.

در پایان پخت باید آب گوشت تمام شود، در غیر این صورت در دیگ را بردارید و شعله را کمی زیاد کنید؛ سپس در بردارید و کنار بگذارید.

یک پیمانه روغن در تابه بزرگی روی شعله ی ملایم داغ کنید. نان را به اندازه‌ای که در تابه جا بگیرد، ببرید و در روغن سرخ کنید (خشک نشود)، سپس با کفگیر بردارید و در سینی بگذارید.

گوشت پخته را در روغن داغ بگذارید و بچرخانید تا سرخ شود. با کفگیر بردارید و روی نان سرخ کرده بگذارید. داغ سر سفره ببرید

این کباب را با نان یا چلو ساده یا باقلا پلو و مانند آن می‌توان خورد.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۹ ۰۸ اسفند ۱۳۹۹
یادش بخیر بچه بودیم کباب خوردم .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۲ ۰۵ اسفند ۱۳۹۹
مردم بر یک نون و پنیر. موندن اینا کبابا معرفی میکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۴ ۰۵ اسفند ۱۳۹۹
کباب؟ اسمش خیلی آشناست. فکر میکنم چند سال قبل اسمش رو یه جایی شنیدم ولی نمیدونم کجا بود . میگن بوی خوبی هم داره.
Iran (Islamic Republic of)
نسیم
۲۰:۴۵ ۱۰ اسفند ۱۳۹۹
بهش میگن قورمه بیشتر مشهدیا درست میکنن