به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه پلو سبزیجات با لوبیا قرمز آشنا کنیم.
مواد لازم
لوبیا قرمز ۲۲۵ گرم
ذرت ۱۵۰ گرم
فلفل دلمهای ۱ عدد
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
پیاز (نگینی شده) ۱ عدد
روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری
برنج ۲۲۵ گرم
زعفران به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
گشنیز (تازه و ساطوری شده) ۲ قاشق غذا خوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
ابتدا ذرت و لوبیا قرمز را هر کدام جداگانه با مقداری نمک و روغن و آب بپزید. پیازها را خرد کرده و آنها را در روغن داغ تفت دهید به طوری که کامل سرخ نشوند.
فلفل دلمهای را نگینی کرده و به آن بیفزایید و حدود ۲دقیقه تفت دهید. سپس گشنیز و فلفل و ذرت و لوبیا پخته شده و زعفران و سایر ادویههای دلخواه را هم به مواد افزوده و کمی تفت دهید و بعد از روی حرارت بردارید.
برنج را در ظرفی جداگانه به مرحله آبکشی برسانید و از مواد ذکر شده به صورت لا به لای آن استفاده کنید.
سایر نکات
۱) استفاده از گشنیز اختیاری بوده و میتوانید آن را حذف کرده و یا سایر سبزیهای دلخواه را جایگزین کنید.
۲) این غذا گوشت ندارد، ولی میتوانید در صورت تمایل از گوشت تکهای یا کوفته ریزه در آن استفاده کنید.
۳) بهتر است از ته دیگ سیب زمینی برای این غذا استفاده کنید.
۴) سعی کنید هنگام سرو مقداری آبلیمو روی غذا بدهید تا خوشمزهتر شود.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/