مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی گفت: مجاهدت رزمندگان اسلام، جبهه‌های نبرد حق علیه باطل را مبدل به دروازه صدور گفتمان انقلاب کرد و این شرایط را فراهم کرد که جهانیان با معارف نهضت خداجویانه خمینی کبیر آشنا شوند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محسن نصرپور مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی در آیین تجلیل از اصحاب رسانه فعال در عرصه دفاع مقدس، گفت: اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس خراسان رضوی در بین ادارات کل حفظ آثار جزو ادارت موفق است.

او افزود: به منظور گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس و به دلیل ترویج فرهنگ مقاومت و برگزاری نمایشگاه هفته دفاع مقدس شاهد تحرک خوبی در سطح استان با محوریت اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس خراسان رضوی بودیم.

بیشتر بخوانید

مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنانش دفاع مقدس را تجلی صدور انقلاب خواند و ادامه داد: با مجاهدت رزمندگان اسلام، جبهه‌های نبرد حق علیه باطل تبدیل به دروازه صدور گفتمان انقلاب شد و این شرایط را فراهم کرد که جهانیان با معارف نهضت خداجویانه خمینی کبیر آشنا شوند.

نصرپور بیان کرد: پرداختن به دفاع مقدس در عرصه رسانه نیازمند در نظر گرفتن ملاحظات و رعایت کردن ظرافت‌هایی است تا به مدد آن، بتوان ارزش‌های آن سال‌های پرحماسه را برای گروه‌های مختلف هدف بازگو کرد.

او نهادینه شدن فرهنگ ایثار و فداکاری را ثمره جاودانه دفاع مقدس دانست و تصریح کرد: شیوع کرونا علیرغم درگیر ساختن جامعه ما با آسیب‌ها و هزینه‌های گوناگون، اگر یک برکت داشته باشد، همانا یادآوری فرهنگ ایثارگری بود؛ به‌گونه‌ای در امتداد همان فرهنگ، مراکز درمانی ما به‌مثابه جبهه‌های دفاع مقدس و کادر درمانی ما یادآور همان رزمندگانی شدند که نسل جوان ما ۴۰ سال قبل تنها تصاویری از آن‌ها دیده و اوصافی از آن‌ها را در کلام راویان و رسانه‌ها شنیده بود.

مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی تاکید کرد: امامین انقلاب مستمراً بر این حقیقت تأکید داشته‌اند که دفاع مقدس مشحون از رویکرد‌های دفاعی و ارزشی بوده است ولذا خبرنگاران و اصحاب رسانه باید حتی در متون خبری و تحلیلی، کاربری واژه دفاع مقدس را بر جنگ تحمیلی و تعابیر مشابه ارجح بدانند.

نصرپور در تبیین جنبه‌هایی از تحرکات شوم دشمنان برای کمرنگ ساختن تأثیرات فرهنگی دفاع مقدس بر جامعه ما اظهار کرد: دشمن ما بیکار ننشسته است و به‌واسطه آن‌که دفاع مقدس، سرمنشأ نشر بسیاری از فرهنگ‌های مؤثر در تحرکات استکبارستیزانه ملت ما در چهاردهه گذشته بوده است، معارف آن را با دقت هدف گرفته و برنامه‌ریزی‌های ضد فرهنگی مخصوصی برای «تحریف حقایق»، «ایجاد شبهه و تردیدافکنی» و «ترویج افراط‌وتفریط در بیان خاطرات و روایات» را در دستور کار قرار داده است.

او افزود: رسانه‌ها وظیفه دارند تا مردم را نسبت به داشته‌های خود آگاه سازند تا همچون سرمایه‌های طبیعی، دغدغه‎مندی‎های مقدس در خصوص حفظ آثار و ارزش‌های معنوی هم در جوامع فرهیخته و حتی آحاد جامعه ایجاد شود.

مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی ادامه داد: هنر اصحاب رسانه این است که معارف و آموزه‌های ناب هشت سال حماسه‌سازی رزمندگان در جبهه‌های دفاع مقدس را که همچون قهرمانانی فراموش‌نشدنی، سرمشقی‌هایی از نحوه ایجاد نشاط مذهبی در جامعه را از خود به یادگار گذاشته‌اند، به‌عنوان دستورالعمل‌های مدون فرهنگی ارائه نمایند تا در نگرش آحاد جامعه نسبت به دفاع مقدس بالأخص آن دسته از نوجوانان و جوانانی که تحت تأثیر القائات و شبهه‌افکنی‌های رسانه‌های بیگانه هستند، تغییر ایجاد شود.


انتهای پیام//م.ج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.