معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس را از ابتدای شیوع تاکنون، اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عبدالرسول همتی گفت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا، ۶۳۰ هزار و ۷۶۱ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده که با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۱۷۳ هزار و ۹۳۲ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.

او افزود: همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی، ۳۰ هزار و ۳۶۷ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۲ هزار و ۶۰۲ بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع ۱۷۶ هزار و ۵۳۴ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.

همتی مجموع بیماران مثبت و مشکوک دارای علائم که هم اکنون در بیمارستان‌های استان بستری هستند را نیز ۵۳۳ نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد، ۹۰ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش‌های ICU، مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.

او در ادامه با اعلام جان باختن پنج هم استانی دیگر در اثر این بیماری طی روز گذشته تاکنون، مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تا کنون را سه هزار و ۲۲۴ نفر اعلام کرد.

معاون بهداشت دانشگاه همچنین از بهبودی ۱۶۸ هزار و ۴۶۸ نفر از ابتدا تاکنون خبر داد که از بیمارستان‌ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.

اعلام آمار مبتلایان کووید۱۹ در شهر‌های فارس

معاون بهداشت دانشگاه با اعلام آمار بیماران شناسایی شده از ابتدای شیوع کرونا به تفکیک شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: از مجموع بیماران شناسایی شده، ۸۶۴۸۷ مورد مربوط به شیراز، ۴۹۲۸ مورد کازرون، ۴۲۶۳ مورد مرودشت، ۳۱۲۳ مورد ممسنی،۲۸۶۴ مورد فیروزآباد، ۲۸۷۹ مورد داراب، ۲۶۴۰ مورد آباده، ۲۵۴۵ مورد کوار، ۱۹۷۲ مورد سپیدان، ۱۸۳۳ مورد استهبان، ۱۷۲۲ مورد کوهچنار، ۱۷۲۷ مورد نی ریز، ۱۵۶۴ مورد زرین دشت، ۱۵۶۷ مورد قیر و کارزین، ۱۴۸۹ مورد اقلید، ۱۶۰۶ مورد لامرد، ۱۳۸۸ مورد خرمبید، ۱۲۰۸ مورد رستم، ۱۱۵۵ مورد زرقان، ۱۱۵۴ فراشبند، ۱۱۳۹ مورد پاسارگاد، ۱۰۶۴ مورد خرامه، ۹۷۲ مورد ارسنجان، ۸۱۹ مورد مهر، ۶۷۸ مورد سروستان، ۵۹۲ مورد بوانات،۶۳۶ مورد بختگان، ۵۷۱ مورد بیضا و ۴۷۱ مورد مربوط به سرچهان بوده است.

همتی با توجه به روند افزایشی مراجعان به مراکز منتخب ۱۶ ساعته و افزایش افراد بستری در مراکز درمانی، از مردم خواست با جدیت بیشتری شیوه‌نامه های بهداشتی را رعایت کنند تا روز‌های بهتری داشته باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم از برنامه‌ریزی برای اجرای مرحله دوم واکسیناسیون گروه هدف در استان فارس خبر داد و بر پیش‌بینی فرآیند‌های نگهداری، توزیع و تزریق واکسن، تاکید کرد.

مهرزاد لطفی، لزوم برنامه‌ریزی دقیق در اجرای این مرحله از واکسیناسیون را یادآور شد و گفت: برای ارتقای سلامت عمومی لازم است روند اجرای واکسیناسیون تسریع شود.

او با اشاره به تنوع واکسن‌های وارد شده به کشور و پیگیری برای تولید واکسن ملی گفت: با توجه به دو مرحله‌ای بودن تزریق واکسن، لازم است دو مرحله تزریق از یک نوع واکسن باشد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار