به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه رولت مرغ و قارچ آشنا کنیم.
مواد لازم
شیر یا آب ۱/۲ لیوان
روغن ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۲ لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری
کره ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد
قارچ ۵۰۰ گرم
کشمش پلویی ۱/۲ لیوان
سینه مرغ کامل ۴ عدد
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
سینههای مرغ را بکوبید تا نرم و پهن شوند (مانند شنیسل مرغ)، پس از اینکه سینههای مرغ را کوبیدید روی سطحی پهن کنید و روی آن پودر آویشن، نمک و فلفل بپاشید و کشمشها را در مرکز سینههای کوبیده شده قرار دهید.
سینههای مرغ را از اطراف جمع کنید تا همانند رولت شوند سپس با خلالهای چوبی به هم متصل کنید و روی ان مقداری پودر آویشن، نمک و فلفل بپاشید؛ داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و رولت مرغ را داخل روغن تفت دهید تا طلایی شود
سپس رولت را داخل فویل المینیومی بپیچید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا کباب شود.
در مدتی که مرغ کباب میشود میتوانید مایه قارچ را اماه کنید، برای تهیه مایه قارچ ابتدا پیاز و سیرها را خرد کنید و در کره تفت دهید تا نرم شوند
سپس قارچهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچها سرخ شوند، نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید سپس با میکسر مواد را پوره کنید.
برای تهیه خمیر آرد، نمک و روغن را داخل کاسهای بریزید و مخلوط کنید سپس شیر یا آب را کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید که به دست نچسبد، خمیر را داخل کاسهای بگذارید و روی ان را بپوشانید و حدود ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
پس از استراحت خمیر را به ۲ قسمت تقسیم کنید، یک قسمت از خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید باز کنید و رولت مرغ کباب شده را در مرکز ان قرار دهید و اطراف رولت مرغ را با مایه قارچ پوشش دهید؛ زردههای تخم مرغ را داخل کاسهای بریزید و بزنید سپس روی سطح خمیر مقداری زرده تخم مرغ بمالید.
خمیر دوم را با وردنه پهن کنید و روی رولت را کامل با خمیر پوشش دهید، لبههای خمیر را با زرده تخم مرغ به هم بچسبانید و روی سطح خمیر را با چنگال چندین سوراخ ایجاد کنید سپس با زرده تخم مرغ تمام سطح خمیر را کامل پوشش دهید.
رولت را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۴۰ – ۶۰ دقیقه قرار دهید تا روی نان رولت طلایی شود (دمای فرها متفاوت است و باید نان را زیر نظر داشته باشید)، پس از پخت رولت را از فر خارج کنید و ۱۵ دقیقه اجازه دهید رولت خنک شود سپس برش بزنید و بهمراه سس دلخواه سرو کنید.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/