به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، من همیشه قبل از اینکه ماهی رو سرخ کنم با یه بوته سیر رنده شده یا کوبیده شده با نمک به مدت نیم ساعت آغشته میکنم تا طعم بگیره و سیر هم بوی ماهی رو بگیره و، چون ماهی طبع سردی داره با سیر مخلوط میکنم وسیر گرم هست طبع سرد ماهی رو عوض میکنه بعد
آردی که برای ماهی استفاده میکنم همیشه خودم درست میکنم و در یک شیشه آماده در یخچال دارم
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از اگرول گوشـت و قارچ و کارتوفلر تا شیرینی شکلاتی آلمانی + تصاویر
ترکیبات آرد
آرد سفید + زردچوبه +ادویه کاری (یا ادویه مخصوص ماهی، گرام ماسالا) + پودرسیر +پودر پیاز + پودر پاپریکا + فلفل قرمز +فلفل سیاه
همه رو با هم مخلوط میکنیم
وماهی رو به این آرد آغشته میکنیم و بعد در روغن داغ سرخ میکنیم.. برای درست کردن آرد ماهی من همیشه از یک بسته آرد ٥٠٠ گرمی استفاده میکنم.. برای نیم کیلو آرد (یک بسته ٥٠٠ گرمی) سه ق غ سر پر زرد چوبه و ادویه کاری، پودر سیر دو ق غ و بقیه هر کدوم یک ق غ همه رو با هم مخلوط میکنم (کم و زیاد بودن هر کدوم از ادویهها بستگی به ذائقه شما دارد).
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/